[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Margareta Răducanu, despre NUMELE EI „DE FLOARE”: „Bunica mi l-a ales. E un nume rar și-mi place mult”

Bunica i-a ales numele, şi are o mică istorioară cu fratele mai mare legat de numele prescurtat – Rita. Este vorba despre prezentatoarea și producătoarea TV, Margareta Răducanu, informează SHOK.md.

„Numele mi l-a ales bunica Valentina. Ea din prima zi, când a aflat că mama este însărcinată, a spus că daca va fi fetița va purta numele – Margarita. Este prenumele pe care l-a purtat sora mamei bunicii mele. O persoană foarte importantă pentru familia Malai. Valentina Sarb-Serbov – ea a fost un personaj elevat în familia noastră.

Mie îmi place mult. Este un nume rar şi poate fi modelat în câteva nume mici. Nu am primit niciodată flori margarete. Vreau să văd un lan de margarete şi să le culeg personal. Sărbătorim Floriile mereu”, a dezvăluit Margareta.

De asemenea, jurnalista şi-a amintit şi o istoriară legată de numele prescurtat – Rita. „Dar am o istorie cu fratele mai mare. Când eram mică, mama îmi zicea Rita. Fratelui nu-i plăcea şi mereu o ruga pe mama să îmi zică pe lung. Într-o zi cineva dintre copiii din mahala m-au poreclit urât. Atunci fratele a venit în lacrimi la mama şi a implorat-o să nu mai folosească numele mic – Rita. De atunci toţi în casă îmi zic Margarita. Şi la bine, şi la rău”, a mărturisit ea.

Cristina TOMAC


APR 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...