[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ...
Planifică să lanseze PRIMUL ALBUM SOLO! Igor Strib: „Am realizat 10 ...
Anastasia Fotachi – ÎN COSTUM DE BAIE! Reacții: „Prea tare ai slăbit!” ...
Miss Moldova 2016 a împlinit 20 de ani. La petrecere a purtat SANDALE ...

Margareta Răducanu - SURPRINSĂ în emisiune! Află cum și-a sărbătorit ziua de naștere și ce DORINȚE are! FOTO&VIDEO//

Prezentatoarea TV Margareta Răducanu, în ultima zi de mai, a împlinit 40 de ani – aniversare care se spune că nu trebuie sărbătorită cu mare fast. Totuși, surprizele nu au ocolit-o pe omagiată în acea zi frumoasă.

În cadrul emisiunii pe care o moderează, prezentatoarea TV a avut parte de o surpriză – și anume – Veaceslav Stăvilă, expertul în elaborarea Arborelui Geneaogic – invitat la „Intersecția RM”, a adus Arborele Genealogic pentru ultimii 300 de ani al familiei în care s-a născut Margareta Răducanu și i l-a dăruit jurnalistei. „Aoleu, da?! Fantastic!”, a menționat omagiata, fiind emoționată.

Momentul-surpriză din minutul 47.30:

Ce ține de sărbătoarea propriu-zisă, ea a spus, pentru SHOK.md,a sărbătorit modest, în sânul familiei. „Așa ca să împac toate superstițiile :))”, a adăugat jurnalista.

Margareta se arată mândră de mai multe realizări de până acum și unele le-a împărtășit cu noi. „Uneori mă gândesc că am avut o viață foarte activă: călătorii, activități diverse, funcții în televiziune de tot felul, studii superioare și postuniversitare, iar apoi un master în alt domeniu. Un hobby devenit jobul principal. Un proiect TV care a bătut toate recordurile și a adus bucurie în casele moldovenilor. Revenirea mea istorică la postul Euro TV, pe care mi-o doream foarte mult, pentru că am fost expulzată pe nedrept din colectiv. Împlinită și în plan personal, cu cel mai frumos copil în brațe!”, a comunicat ea.

Prezentatoarea TV a spus că își mai dorește să investească în propria casă și să devină mămică pentru a doua oară. „Cadoul cel mai mare este că sunt toți sănătoși în preajma mea și că mă susțin!”, a adăugat ea.

SHOK.md


IUN 3, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...