[ X ]
[ X ]
FRESH
TREBUIE SĂ ȘTII ASTA! Ce produse dezinfectante se vând în Moldova ...
Coronavirusul face ravagii la curtea Spaniei. Cine e prima victimă ...
Își ADORĂ PIESELE și a scris chiar și din răzbunare! Irina Rimes: ...
Valentina Naforniță, despre CEL MAI MARE PLUS al statului acasă: „Vorbesc ...

Margarita Răducanu – REGINĂ, de ziua sa: „Mai vreau să construiesc o casă, să deschid o școală de jurnalism și să iubesc” FOTO//

Margarita Răducanu, producător de emisiuni TV, jurnalist, moderatorul talk-show-ului „NOI despre NOI”, își sărbătorește astăzi, în ultima zi de primăvară, ziua de naștere. Și, cu această ocazie, ea și-a făcut un cadou –  o sesiune foto deosebită, în care afișează un look extrem de elegant și cochet, simțindu-se regină, informează SHOK.md.

Cei care o cunosc – spun despre ea că e o fire energică, creativă, spontană, interesantă, un om deosebit. Cine a avut motivul de a o întâlni pe Margarita pe platourile de filmare sau la interviu a înțeles că ea este femeia vulcan ce le poate reuși pe toate care și le propune. Ea e cea care îmbină cu mare plăcere activitatea în jurnalism cu maternitatea, fiind mamă a unei fetițe superbe, Daria-Andreea.

Pentru SHOK.md, omagiata a dezvăluit ce dorințe are la moment și pe care, evident, își dorește să le vadă realitate cât mai curând.

„Înțeleg că viața abia începe în culorile sale intense. Mai vreau să construiesc o casă, să elaborez un set metodic de scriere pentru ciclul primar, să deschid o școală de jurnalism și să continui proiectele începute. Foarte mult îmi doresc să călătoresc mai mult…și…mai vreau să iubesc!”, a spus jurnalista.

SHOK.md


MAI 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...