[ X ]
[ X ]
FRESH
Lilu a spus CÂT COSTĂ POSTĂRILE pe contul ei de Instagram: Când am ...
Lorena Eni S-A FILMAT într-o producție bollywoodiană: „Totul din viaţă. ...
Să reprezinte țara la Eurovision e VISUL EI DIN COPILĂRIE! Natalia ...
Cizmele Adelinei Pestrițu costă cât o mașină și cântăresc 7 kg. Vedeta, ...

Mariana Stîngaci, despre SARCINĂ: „La început, eram chiar nițel speriată, acum mă gândesc cât de plină va fi viața în 4”

Bloggerița Mariana Stîngaci, fiind întrebată de prietenele virtuale, a dezvăluit mai multe detalii despre cea de-a doua sarcină, informează SHOK.md.

Pe Instagram, ea a mărturisit că peste o zi va împlini 17 săptămâni de sarcină și până acum a adăugat 2 kilograme. „În prima sarcină am pus 10 kilograme în total. N-am fost stresată de acest aspect nici atunci, nici acum…”, a precizat ea.
Mariana a spus că știe sexul bebelușului, însă așteaptă următoarea ecografie ca să fie siguri, iar în ceea ce ține de primul trimestru – afirmă că, „a fost groaznic”, cu grețuri, oboseală și altele.

Totodată, mămica a dezvăluit că nu a fost un copil planificat. „Nu a fost plănuită, dar nici n-am făcut nimic ca să o „evităm”. La început, recunosc că, eram chiar nițel speriată la gândul că voi avea un copil de nici 3 ani și un bebe mic…acum însă mă gândesc la cât de plină și colorată va fi viața noastră în 4”, a mărturisit ea.
Bloggerița a mai spus că va naște prin cezariană „din mai multe considerente”.

De menționat că, Mariana Stîngaci și Lilian Cosovan au o fetiță – Magda, de 2 ani și 5 luni.

SHOK.md


NOI 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...