[ X ]
[ X ]
FRESH
Seeya a lansat PIESĂ NOUĂ, cu influenţe Reggaeton. Ascultă „Love in ...
Emily Istrate a lansat PRIMA PIESĂ, în colaborare cu producătorul ...
Valentina Nejel, despre DRAGOSTE: „Te iubesc” e drăguț. Deși noi femeile ...
Pentru ea, DRAGOSTEA E CEL MAI FRUMOS SENTIMENT! Scriitoare: „Sunt ...

MEGA CONCERT la Orhei de Revelion: 3rei Sud Est și Verka Serduchka!

În seara de Revelion, autoritățile locale din Orhei au pregătit un mega concert pentru orheienii și oaspeții care vor alege să petreacă noaptea dintre ani la cel mai mare Târg de Crăciun de la ”OrheiLand”, informează SHOK.md.

Publicul va fi încântat cu piese ale celor mai cunoscuți artiști autohtoni. Surpriza serii va fi însă legendara trupă din România ”3rei Sud Est” și bine cunoscuta vedetă, Verka Serduchka, care vor face un show de zile mari.

Concertul va începe la ora 22:00, în cel mai mare parc de distracții din țară – ”OrheiLand”, care găzduiește și Târgul de Crăciun din Orhei, cel mai mare din țară.

Orheienii și oaspeții veniți să petreacă noaptea dintre ani vor fi serviți gratuit cu delicii.

Aproape de miezul nopții, primarul de Orhei, Ilan Șor va urca în scena de la ”OrheiLand” și va ține un mesaj de felicitare pentru oaspeții adunați la concert.

Noaptea dintre ani se va încheia cu un grandios show de focuri de artificiwi.

Pe lângă concertul de Revelion, oaspeții care vor veni la ”OrheiLand” vor avea parte de multe surprize. Vor fi întâmpinați la intrarea în ”OrheiLand” de căsuța lui Moș Crăciun, decorată cu decorații de iarnă. Tot aici, sunt instalate reședințe ale lui Moș Crăciun, pline cu cadouri, dar și un patinoar cu o suprafață de 800 de metri pătrați. Toate atracțiile sunt gratuite.

SHOK.md


DEC 25, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...