[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Mihaela Strâmbeanu, despre PRIMA DRAGOSTE: „A mers la război și s-a prăpădit acolo”! Află dacă și-a mai găsit SUFLETUL-PERECHE!

Actrița Mihaela Strâmbeanu și-a întâlnit prima dragostea, și poate cea mai mare, în Georgia, în vremea când făcea schimb de experiență în teatru. Sfârșitul istoriei însă este unul tragic, iubitul ei a mers la război și nu s-a mai întors, informează SHOK.md.

Am intrat în actorie și era un schimb cultural de teatru cu Georgia, au o școală foarte puternică de teatru. Am stat 4 ani acolo. Aveam 17 ani, am avut marele noroc să nimeresc în cel mai frumos cerc de oameni ai artei – pictori, actori, regizori, compozitori. De la 17 ani am simțit ce înseamnă Shakespeare în teatru.

Acolo am întâlnit prima dragoste și primul bărbat din viața mea, era un mare star de cinema de acolo. Din păcate, a mers la război să lupte și s-a prăpădit acolo. Am trăit dragostea la maximă intensitate. Acum, la aproape 26 de ani, de când a plecat, oricum ceva mă trage încolo, poate chiar el, și lumea acolo mă iubește, mă consideră, nu știu de ce, un etalon al fidelității, or pentru georgieni asta e foarte important”, a povestit actrița în cadrul interviului „Într-un cuvânt” de la „Prima Oră”, Prime TV.

Mihaela Strâmbeanu a spus că, dacă ar putea întoarce timpul înapoi și ar cunoaște finalul poveștii, ar fi repetat aceeași cale, pentru că e viața ei și e pregătită să o ducă pe umerii ei.

Întrebată dacă bărbații ce au urmat au fost comparați cu acel primul, actrița a spus că nu i-a comparat, dar aștepta ca ei să ridice la acel nivel.

„El este, eu sunt sigură, dar, cred că, trebuie să aștept puțin și el va apărea în viața mea. Dar vreau să vă spun că sunt fericită, uneori sunt atât de fericită, încât uneori îmi e rușine”, a mărturisit ea, dând de înțeles că nu l-a găsit încă pe acel unic.

SHOK.md


SEP 28, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...