[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Mihai Burciu către SOȚIA SA, stilista Carolina Jizdan: „Ești cel mai bun prieten al meu. Pentru ceea ce ești am câștigat o lume întreagă”

Jurnalistul Mihai Burciu, de ziua soției sale – stilista Carolina Jizdan, i-a făcut o declarație emoționantă, prin care a spus cât de mult l-a „transformat” și cât de importantă este în viața lui, informează SHOK.md.

„Apariția Ta în viața mea a constituit cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat de la naștere. Vreau să-ți Mulțumesc pentru ceea ce ești în raport cu mine. Mereu am visat să găsesc nu soția ideală, ci femeia vieții mele. Și te-am găsit pe tine și nu a mai fost necesar să mai caut de atunci nimic și pe nimeni, pentru că ai umplut orice gol”, a scris el, într-o postare pe Facebook, precizând că ea este cea care i-a redat „sălbăticia și domesticia la același pachet”.

Totodată, mai spune că, Carolina e cel mai bun prieten al lui.

„Ești cel mai bun prieten al meu. Că pentru ceea ce ești am câștigat o lume întreagă: o soție, o femeie fermecată și pasională, o mamă apreciată, o colegă de muncă și, repet, un prieten. Cred că-mi ești un dar să pot avea atâtea valori ale societății într-un singur om și acest om să fie lângă mine. Marile aspirații, fiecare treaptă pe care am urcat-o în ultimii ani, fiecare proiect gândit și realizat, fiecare frimitură de vis și scop, l-am consultat cu tine și pe majoritatea le-am creat cu tine. Îți mulțumesc! Mi niña, ești motorul meu din fiecare zi pentru a continua să visez la cele mai frumoase proiecte și realizări, ba mai mult, văd aceste realizări făcându-le împreună, în echipă, unul la umărul celuilalt”, a mai scris Mihai,

El a mulțumit și pentru „cei mai frumoși copii de pe lume”, fiind un alt mare dar pe care i-l oferă. „Aș putea să continui pagini întregi despre tine și despre bucuria, mândria, fericirea și pasiunea pe care o am față de tine, dar mă opresc aici, deocamdată   Scumpă, îți doresc să ai parte de sănătate, pace, răbdare, perseverență, putere de a crește în tot ce îți propui să realizezi. Să ai lângă tine colegi frumoși, inteligenți și să te susțină, prietenii cei buni să se înmulțească și pentru tine toți să-ți dorească numai bine! La Mulți Ani! Felicitări! Cu drag!”, a subliniat Mihai.

SHOK.md


NOI 29, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...