[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan apare fără haine în noul videoclip. Imagini rare cu ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ACASĂ: „Nu am crezut vreodată că ...
Damian Spinei, despre EXPERIENȚA de la „Românii au Talent”: „Am avut ...
Și-a arătat SÂNII ÎN TOATĂ SPLENDOAREA! Modelul Dorina Darii – purtând ...

Mihai Burciu, despre funcția de DIRECTOR al unui post TV: „Nimeni și nimic nu va sta în calea echipei noastre”

Jurnalistul Mihai Burciu, recent, este noul director general la Vocea Media SRL, care deține brandul Vocea Basarabiei, atât frecvențele radio, cât și TV. Contactat de SHOK.md, el a confirmat noutatea și a oferit detalii în acest sens.

„Da, informația pe care ați auzit-o în timpul emisiunii, când am fost nevoit să-i dau replica domnului Dorin Chirtoacă, este una corectă. Dețin funcția de Director General la Vocea Media, companie care deține brandul Vocea Basarabiei, atât frecvențele radio, cât și TV, din luna ianuarie a acestui an.

Nu a fost niciun comunicat în acest sens, pentru că este importantă echipa de creație și produsul oferit telespectatorilor și radio-ascultătorilor noștri, și nu faptul cine este noul administrator al companiei. Dar, dacă tot este deja în mediul public acest fapt, vă confirm că am acceptat cu drag această propunere, anume pentru că mă identific cu idealurile pe care le-a promovat și continuă să le promoveze Vocea Basarabiei.

Și cu siguranță nimeni și nimic nu va sta în calea echipei noastre de a schimba aceste politici editoriale și valori care de-a lungul anilor au fost deja întipărite publicului nostru fidel”, a spus Mihai.

Cristina TOMAC


FEB 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...