[ X ]
[ X ]
FRESH
A vrut să afișeze o nouă ținută wow, dar A GAFAT RĂU! Soția unui interpret, ...
DETALII despre VIDEOCLIPUL lui Mark Stam cu AMI: Au fost suspendați ...
O jurnalistă și-a cumpărat MERCEDES: „De tare mult aștept, tocmai ...
Macaulay Culkin face reclamă la ciorapi

Mihai Burciu, despre funcția de DIRECTOR al unui post TV: „Nimeni și nimic nu va sta în calea echipei noastre”

Jurnalistul Mihai Burciu, recent, este noul director general la Vocea Media SRL, care deține brandul Vocea Basarabiei, atât frecvențele radio, cât și TV. Contactat de SHOK.md, el a confirmat noutatea și a oferit detalii în acest sens.

„Da, informația pe care ați auzit-o în timpul emisiunii, când am fost nevoit să-i dau replica domnului Dorin Chirtoacă, este una corectă. Dețin funcția de Director General la Vocea Media, companie care deține brandul Vocea Basarabiei, atât frecvențele radio, cât și TV, din luna ianuarie a acestui an.

Nu a fost niciun comunicat în acest sens, pentru că este importantă echipa de creație și produsul oferit telespectatorilor și radio-ascultătorilor noștri, și nu faptul cine este noul administrator al companiei. Dar, dacă tot este deja în mediul public acest fapt, vă confirm că am acceptat cu drag această propunere, anume pentru că mă identific cu idealurile pe care le-a promovat și continuă să le promoveze Vocea Basarabiei.

Și cu siguranță nimeni și nimic nu va sta în calea echipei noastre de a schimba aceste politici editoriale și valori care de-a lungul anilor au fost deja întipărite publicului nostru fidel”, a spus Mihai.

Cristina TOMAC


FEB 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...