[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, apariție uluitoare pe covorul roșu
Vrei să fii MIREASĂ MODERNĂ care captează atenția? Stilista Ylianna ...
Natan a împlinit 32 DE ANI! Mama lui a publicat FOTO DIN ARHIVĂ: „Ești ...
Cum reuşeşte Jennifer Aniston să arate atât de bine la 50 de ani

Mii de copii cu părinți ȘI SUTE DE EROI DIN POVEȘTI - la evenimentul spectaculos de închidere a sezonului la Orheiland!

Sute de eroi îndrăgiți din povești și desene animate au încântat copiii prezenți la evenimentul de încheiere a sezonului de vară la Orheiland. Organizatorii au promis o petrecere deosebită cu surprize și pentru mari și pentru mici, care va culmina cu un concert de zile mari, informează SHOK.md.

Evenimentul a început printr-un minunat dans al eroilor din povești și desene animate, continuând cu spectacolul „O legendă”, care se bucură de popularitate printre copii și maturii din Rusia și Europa.

În cadrul evenimentului de închidere cei norocoși își vor putea încerca norocul în cadrul unei mega loterii sute de premii de valoare, inclusiv telefoane mobile, laptopuri, tehnică de uz casnic, mașini electrice pentru copii și premiul mare – un televizor uriaș.

Spre seară va avea loc un impresionant concert, susținut de formația DoReDoS și alți interpreți autohtoni, iar invitatul special al serii este renumitul interpret Mihail Șufutinski, care va urca pe scena de la Orheiland la ora 19.00.

Amintim că OrheiLand a fost inaugurat la 1 iunie 2018, iar în doar doi ani acest a fost vizitat de peste un milion de oameni din țară și de peste hotare.


OCT 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...