[ X ]
FRESH
Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise ...
MAREA EUROVISIONEALĂ 2019: Astăzi îi poți CUNOAȘTE DIRECT pe Anna ...
Scrie O CARTE! Jurnalista Doina Danielean a dezvăluit CÂTEVA GÂNDURI ...
Cum arată fiul ”neştiut” al lui Michael Jackson? Blanket a împlinit ...

Ministerul Afacerilor Interne - ÎN PREMIERĂ, a acordat o distincţie în literatură: „Vă mulţumim pentru tot ce aţi făcut”

În cadrul Galei Premiilor Uniunii Scriitorilor din acest an, informează SHOK.md.

La ceremonia desfăşurată pe 22 iunie, premiul de excelenţă urma să fie decernat de către Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, însă demnitarul nu a putut să fie prezent la eveniment.

Absenţa acestuia a fost motivată de către Preşedintele Uniunii Scriitorilor, Arcadie Suceveanu: „Multă lume ştie că astăzi are loc o şedinţă a Guvernului în deplasare şi am fost anunţaţi că domnii miniştrii nu reuşesc să ajungă la Uniunea Scriitorilor, însă au trimis reprezentanţi”, a informat publicul Suceveanu.

Prin urmare, Nicolae Rusu, autorul romanului „Puşlamielul”, a primit premiul din partea consilierului ministerului, Alina Zbancă, care a vorbit despre pasiunea de a citit şi a scrie pe care o au angajaţii şi conducerea MAI.

„S-ar părea că Ministerul Afacerilor Interne nu are nici o treabă cu scrisul, poezia, proza şi cu Uniunea Scriitorilor. De fapt este vorba de cultură. Şi da, la Ministerul de Interne se citeşte, se scrie şi Ministerul de Interne apreciază tot ceea ce faceţi dumneavoastră, cei care aţi dedicat viaţa scrisului, cuvântului. Nu este uşor să scrii cărţi pentru că fiecare din dumneavoastră le trăieşte. Probabil nu există un premiu mai mare în lume decât recunoştinţa celor care citesc. Sunt şi eu un cititor şi, din numele Ministrului Alexandru Jizdan, vă mulţumim pentru tot ce aţi făcut de-a lungul timpului, pentru urmele pe care le lăsaţi în cultura Republicii Moldova”, a declarat Alina Zbanca.

zbancaa

SHOK.md


IUN 25, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...