[ X ]
FRESH
Ana Cazacu – PRIMA FEMEIE „DE OȚEL” din Moldova: „3.8 km înot, 180 ...
E însărcinată în 33 de săptămâni și CONTINUĂ SĂ LUCREZE! Model: „Sunt ...
Adoră sportul, dar poate practica DOAR ACEST TIP! Ludmila Bălan: „Din ...
7 zodii greu de iubit. Îți vor da mari bătăi de cap

Ministrul de Interne, despre MESERIA MAMEI sale: „E probabil singura poză pe care o are mama în arhiva sa, îmbrăcată în halat alb…”FOTO//

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Alexandru Jizdan, cu prilejul Zilei lucrătorului medical și a farmacistului și-a felicitat mama, care 36 de ani a muncit în acest domeniu, transmite SHOK.md.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Alexandru Jizdan, a felicitat întreg efectivul medical de la MAI, dar și pe toți cei care activează în domeniu.

„E probabil singura poză pe care o are mama în arhiva sa, îmbrăcată în halat alb, e din 1968 și o păstrează cu grijă încă din perioada în care era studentă anul 2 la Școala de medicină.
Ziua lucrătorului medical și a farmacistului înseamnă pentru mine ziua mamei, deoarece ea a muncit 36 de ani în acest domeniu, ani în care a oferit ajutor sutelor de oameni din raionul nostru.
Astăzi vreau să transmit felicitări nu doar mamei mele, dar și Serviciului medical al MAI care zilnic are grijă de sănătatea angajaților noștri și tuturor angajaților acestui sistem care cu profesionalism, dăruire de sine și mare grijă de viață, salvează, ajută și dau o speranță semenilor.
Mulțumesc oamenilor în halate albe care au rămas acasă și care luptă cu perseverență pentru o cauză nobilă.
La mulți ani!”, a scris Alexandru Jizdan, ieri, pe Facebook.

Amintim că, Alexandru Jizdan s-a născut în satul Geamăna, raionul Anenii – Noi.

35493896_1978542398889696_2256157272755404800_n

SHOK.md


IUN 18, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...