[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine se ţine Melanie Griffith la 62 de ani!
Iată cine sunt CÂȘTIGĂTORII WINNERS Moldova Music Awards 2019!
Cunoscutul blogger Ilya Varlamov – IMPRESIONAT de Aeroportul Internațional ...
A obținut numeroase titluri internaționale, iar acum REPREZINTĂ MOLDOVA ...

MISTER DEZLEGAT! Iată cum a ajuns Lilia Ojovan să fie numită Lilu, deja de 14 ani!

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan, alias Lilu, a dezvăluit cum a apărut şi de ce a luat pseudonimul – Lilu, informează SHOK.md.

“De ce LILU? acesta e numele tău real? Sa va zic povestea pseudonimului care a devenit al doilea nume pentru mine. Pana la 18 ani am fost Lilia, de fapt in sat mai toți scriau Lilea … și asta tare ma irita?. Când am ajuns la facultate in Timișoara am avut șocul cultural al numelor. Când am făcut cunoștința cu toți colegii de grupa nu înțelegeam de unde au nickname-urile astea deocheate. Bogdan era Bibi, Claudia era Clau, Mihaela – Cokis, Roxana – Roxi. Ultimile doua m-au și botezat Lilu.

De fapt, in studenție aveam eu nume complet, sonor – “Lilu, Lilu, Crocodilu” doar ca era altfel pus accentul. Când am revenit in Moldova după ce am absolvit facultatea și am venit la castingul de la Muztv, l-am trecut pe primul, pe al doilea – și peste o luna eram angajata. Dilema era alta – eram doua Lilii pe post de prezentatoare și trebuia cumva sa ne deosebim. Atunci sefu’ ne-a întrebat cum ni se mai zice sau cum am vrea. I-am zis povestea din perioada facultății și așa am rămas, doar a schimbat accentul sa fie mai ușor de pronunțat printre vorbitorii de rusa. Iar cealaltă colega a fost “botezată” Crina. Și iată ca de mai bine de 14 ani, aproape jumătate din viața ? port acest nume. Mii draga de el, imi amintește de perioada aventurilor și cunoașterii de sine pe care am avut-o 3 ani cât am stat in Timișoara. Mulți dintre prietenii mei nici nu îmi zic Lilia, ei deja m-au cunoscut cu numele Lilu. Chiar dacă am mai multe nume, nu sufăr de dedublarea personalități (sau cel puțin așa cred)” a spus ea, pe Facebook.

Cristina TOMAC


IUL 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...