[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

UN NOU MODEL de chipiu polițienesc - o combinație între cel ucrainean și cel spaniol! Cum vă pare? FOTO//

Un nou model de chipiu polițienesc a fost elaborat, weekendul trecut, de către designerul Daniel Racovizza și șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, informează SHOK.md.

Ei au expus modelul, pe Facebook, pentru dezbateri publice, așa cum au făcut și cu primul model, elaborat în weekendul anterior.

„Un nou weekend – un nou model schițat!

Prietenul meu Daniel Racovizza a revenit cu drag în biroul meu, cu propriile instrumente de desenat, pentru a crea cel mai frumos, dar şi cel mai comod ?‍♂️ chipiu poliţienesc din lume, inspirit din modelele colecției mele.

Maestrul Racovizza a schiţat cel de-al doilea model, o combinaţie între ?? chipiul spaniol şi ?? ucrainean, și ne dorim cu desăvârșire să ne spuneți părerea și sugestiile voastre pe marginea modelului creat pentru a putea fi purtat cu mândrie de către colegii mei polițiști.

Vă asigur că fiecare model de chipiu elaborat de către designerul cu mâini de aur va apărea pe reţelele de socializare și toți internauţii vor avea posibilitate să se dea cu părerea despre noul chipiu al poliţiştilor moldoveni!

Scrieți-ne ? în comentarii viziunea voastră și vă îndemnăm să vă împărtășiți cu experiența pe care o aveți și să ne spuneți care sunt laturile pozitive și negative, acestui nou model realizat de maestrul Daniel Racovizza”, a scris Cavcaliuc.

Amintim că, șeful adjunct al IGP și-a propus să găsească modelul celui mai frumos și comod chipiu polițienesc din lume.

SHOK.md


DEC 18, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...