[ X ]
FRESH
Experiență NEFERICITĂ pentru o bloggeriță…în Barcelona! Află ce i ...
A decis BRUSC să-și taie părul! Karizma: „De mai bine de 10 ani îl ...
ÎN BLUGI – la Parlament! Uite cum s-au îmbrăcat deputații!
Toată istoria Maestrului Nicolae Botgros - într-o antologie IMPRESIONANTĂ! ...

Modelul Victor Șuiu a dezvăluit VISUL său din COPILĂRIE! Află dacă i s-a realizat! FOTO din arhivă//

Modelul moldovean Victor Șuiu, stabilit în Dubai, a mărturisit, pentru SHOK.md, care a fost visul lui pe când era copil, dar și cum a ajuns să locuiască într-unul dintre cele mai frumoase și luxoase cartiere din Dubai.

Pe când eram copil, deseori, priveam filme americane și întotdeauna eram foarte impresionat de un lucru și anume viața în orașele mari, cum s-ar spune „BIG CITY LIFE”. Cel mai mult îmi plăceau casele care erau foarte, foarte înalte, eu le ziceam „zgârâie nori”. Uneori ba chiar colectam poze cu cele mai înalte clădiri și i le arătam tatălui, întrebându-mă cum ar fi să trăiesc și eu acolo.

Așadar, când am plecat la studii la Chișinău, am luat în chirie un apartament la cel mai înalt nivel al clădirilor „Porțile orașului”, care sunt cele mai mari din capitală.

În 2010, privind știrile am văzut un reportaj despre deschiderea celei mai înalte clădiri din lume “Burj Khalifa” din Dubai, cu 160 de etaje. Și exact în acel moment am zis că – neapărat plec în Dubai. Aveam însă o problemă, nu cunoșteam engleza, așa că am lăsat totul deoparte și am pus mâna pe carte. În aproximativ 2 luni și ceva, am reușit să învăț limba engleză. Mi-a reușit s-o învăț de unul singur, iar asta pentru că nu găsisem nici un profesor liber care să se ocupe cu mine. Deși, în anii de liceu, tata fiind profesor mă tot bătea la cap să merg la lecții adăugătoare de engleză, eu fiind tânăr și neliniștit, n-am făcut-o. Însă când am decis că plec în Dubai, n-am stat mult pe gânduri și am depus maxim efort.

Astfel, visul meu s-a realizat – acum locuiesc în unul din cele mai frumoase orașe din lume, într-o regiune cu cele mai înalte clădiri, mai înalte decât cele din State. Deci, nimic nu-i imposibil!”, a povestit Victor.

Ionela DOSCA

 


IUN 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...