[ X ]
FRESH
20 de ani de la „Masca lui Zorro”. Cum arată în prezent Catherine ...
A fost SUBALTERNA SA, iar acum îi este COLEGĂ la Guvern! Ghiril Gaburici: ...
NOUTĂȚI din activitatea Ameliei Uzun! Tatăl ei a făcut câteva ANUNȚURI!
S-A BRONZAT de această dată! Karizma: „Ce face o fată bălaie care ...

MOTIVELE pentru care Ilie Plămădeală a luat PAUZĂ ÎN VLOGGING, câteva luni! Acum și-a anunțat revenirea!

Ilie Plămădeală, cunoscut ca Iliusha, a luat o pauză în vlogging, din aprilie și până la 30 noiembrie curent – când și-a anunțat revenirea cu „The Duck Show”, informează SHOK.md.

Într-un vlog, Iliusha a menționat că trei motive au stat la baza deciziei sale de a nu mai realiza și publica tradiționalele filmulețe.

„Niciodată nu am avut un ora stabil. Nu mi-am bătut niciodată capul că trebuie regulat sau nu, când aveam ceva de spus – filmam, când nu – îmi vedeam de treabă. Mie nu îmi place când oamenii grăiesc numai ca să nu tacă. Atunci când lumea a început să-mi atragă atenție și să îmi spună că devin persoană, publică eu mi-am promis că niciodată să nu devin asta. Și acesta e unul dintre motive”, a dezvăluit el.

Vloggerul a spus că al doilea motiv e „oboseala”, mărturisind că a obosit să posteze filmulețe și să i se spună că s-a „vândut” unui sau altui politician, pentru că nu toți înțeleg faptul că toți politicienii trebuie criticați.

„Al treilea motiv – mi s-a stricat camera și am avut nevoie de alta, dar asta e mai mult o scuză. Totuși, au apărut noi subiecte și politicieni, așa că am decis să cumpăr o cameră nouă și o să mai stau de vorbă cu voi.

Bună ziua, hello, zdrastvuite, eu sunt Iliușa”, a spus Ilie.

SHOK.md


DEC 6, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...