FRESH
Ce decolteu generos a avut Regina Letizia la o ceremonie în Madrid
Modelul Ludmila Racoviță, ÎNSĂRCINATĂ cu al treilea copil: „Foarte ...
E inundată cu BUCHETE DE FLORI! Anastasia Fotachi spune CUM E MAI ...
Meghan Markle, probleme cu sarcina? S-a retras de la activitățile ...

MOTIVUL? Cristina Evtodii-Marcu: „De vreo 10 ani nu port blănuri naturale sau piele naturală”

Bloggeriţa Cristina Evtodii-Marcu optează pentru blănuri artificiale. Contactată de SHOK.md, ea a oferit detalii în acest sens.

„Nu am blănuri naturale, deoarece am o istorie aparte. De 11 ani nu consum carne și de vreo 10 nu port blănuri naturale sau piele naturală. Mă veți întreba cum este posibil? E foarte posibil în secolul 21 să renunți la tot ce este dobândit prin ucidere, de dragul frumuseții. Sunt niște aberații să porți pe tine o haină pentru care au fost omorâte câte 30-40 de nutrii. Am avut și propuneri de colaborări cu branduri de încălțăminte din piele, pe care le-am refuzat, iar mai apoi am început să promovez faptul că este foarte posibil să porți blană artificială de o calitate înaltă. Suntem în mileniul 3, când artificialul oferă calitate și nu mai pune în pericol viața animăluțelor bătute de soartă că s-au născut cu blana pufoasă :(”, a dezvăluit Cristina.

Totodată, bloggeriţa a menţionat: „De 3 ani am o blană artificială, care este stilată, nu năpârlește (așa cum o fac blănurile naturale), ține foaaarte bine de cald și m-a costat mult mai ieftin decât poate costa una naturală”.

Cristina TOMAC


NOI 7, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...