[ X ]
FRESH
Felicia Sârbu, despre CUM A DEPĂȘIT divorțul: „Viaţa e prea scurtă ...
Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ...
Dana Markitan și soțul ei VOR SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: „Ne pregătim moral ...
5 femei din zodiac care vor avea o primăvară de poveste

Andrei Năstase - împreună cu FAMILIA, de Paște: „E cea mai frumoasă sărbătoare a anului”VIDEO//

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, candidat la funcția de primar al capitalei, a sărbătorit Paștele împreună cu toată familia, informează SHOK.md.

Năstase a publicat imagini de familie, dar și a adresat un mesaj de felicitare cu această ocazie: 

„Dragi prieteni, de Paști sărbătorim însăși VIAȚA! Cu bune, cu rele, cu suișuri și coborâșuri – așa cum ne-a fost dat de la Dumnezeu… Dar și cu veșnicia ei, pe care Hristos ne-a destăinuit-o prin minunea ÎNVIERII.

E cea mai frumoasă sărbătoare a anului pentru mulți dintre noi și cu acest prilej țin să vă doresc tuturor, fie că vă aflați Acasă sau în afara țării, să o petreceți alături de oamenii dragi, alături de familie, de părinți, de copii. Să vă adunați în jurul acestei revelații sfinte oricât de lungi ne-ar fi drumurile până acolo unde suntem cu toții ACASĂ.

Se spune că BUCURIA vine din lucruri mărunte. Din aroma aluatului pentru cozonaci, frământat de Mama, din liniștea somnului copilului tău, din zâmbetul deschis al unui om străin, care te-a salutat pe stradă, din limpezimea râului care-ți dă apă, dintr-o strângere puternică, sinceră de mână a unui coleg, din siguranța pe care ți-o dă umărul unui prieten, din sentimentul irepetabil al unității, atunci când toată FAMILIA se adună în jurul mesei tradiționale după postul cugetului și al ființei.

Vă doresc, dragii mei concetățeni, prieteni, oriunde vă aflați astăzi, să vă BUCURAȚI. Să vă simțiți sufletul CURAT, iar în el dăinuind cele patru taine:
Încrederea, Speranța, Lumina, Iubirea!

PAȘTE LUMINAT ALĂTURI DE CEI DRAGI!”.

SHOK.md


APR 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...