[ X ]
[ X ]
FRESH
Cătălin Măruţă a împlinit 42 de ani. Andra i-a transmis un mesaj emoţionant ...
BAT CLOPOTE DE NUNTĂ? Un model și-a întrebat iubitul CÂND SE CĂSĂTORESC, ...
Un videoclip de-al său A DEPĂȘIT 10 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI, în mai ...
Cristina Gheiceanu, ÎNTR-O NOUĂ ESCAPADĂ: „Adela nu mai vrea să stea ...

Andrei Năstase și soția sa, la NUNTA DE PORȚELAN: „În aeroport, între două avioane, pe fugă, mi-am strâns în brațe fetele” FOTO//

Vicepremierul Andrei Năstase, ministru al Afacerilor Interne, și soția sa, Angela, astăzi, marchează Nunta de Porțelan – 20 de ani de căsnicie, informează SHOK.md.

Năstase, pe Facebook, a scris că, astăzi, în aeroport, între două avioane, pe fugă, și-a strâns în brațe fetele. „Eu și Angela, soția mea, împlinim astăzi 20 de ani de căsnicie, iar Ea, Anna-Elisabeth, minunea noastră blondă și mereu veselă, 5 anișori de viață”, a spus el, precizând că vine de la Washington și decolează în câteva minute spre Chișinău.

Vicepremierul a spus că este dator Angelei, Annei, băieților săi. „Noi, cei de acasă, suntem datori celor care sunt astăzi departe de noi. Trebuie să decidem o dată pentru totdeauna în ce fel de țară vrem să trăim, în ce fel de orașe vrem să ne creștem copiii!

Fiecare dintre noi, fără excepție, este dator și Moldovei.

Acum câțiva ani îmi spunea un om drag mie că în încercarea de a salva țara, risc să-mi pierd familia dragă.

Iată de ce vă spun astăzi, pe drum spre casă, că împreună, uniți și mai hotărâți ca niciodată, putem să ne salvăm, prin deciziile și faptele noastre, familiile și țara”, a conchis politicianul.

71182370_522408238517336_3343529046620241920_n

SHOK.md


SEP 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...