[ X ]
FRESH
Regina Elisabeta și Prințul Philip au marcat 70 de ani de CĂSNICIE, ...
Încă un VIDEOCLIP! Cristy Rouge: „În semn de mulțumire pentru această ...
Irina Lencauțan și Iurie Rusu și-au OFICIALIZAT relația, după 5 ani ...
 Fetița Elenei Bivol – OMAGIATĂ. Uite ce ȚINUTE au purtat la petrecerea ...

Nata Albot REVINE pe micile ecrane!

Jurnalista Nata Albot revine pe micile ecrane – despre aceasta ea a anunțat în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, notează www.tv8.md.

„Noi o să depunem tot efortul ca în această toamnă la TV8 să puteți vedea versiunea video a phototrip-ului nostru prin Moldova pe care tocmai l-am încheiat, un proiect USAID care se numește „Discover the routes of life”, a declarat Albot.

Jurnalista a mai spus că produsul video a fost filmat cu o singură cameră, cu un singur microfon și cu un singur operator.

Potrivit sursei citate, în cadrul proiectului „Discover the routes of life” 12 fotografi străini și locali au vizitat timp de șase zile diverse destinații turistice din R. Moldova. să descopere Republica Moldova și să surprindă prin obiectivul camerelor partea nevăzută și pitorească a țării noastre. Proiectul are ca scop promovarea țării noastre ca destinație turistică atât pe plan extern, cât și pe plan intern, cu ajutorul rețelei de followeri ai fotografilor străini și locali, dar și îmbogățirea portofoliului de fotografii turistice ale Moldovei.


AUG 16, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...