[ X ]
[ X ]
FRESH
După 2 divorțuri… SE MAI VEDE MĂRITATĂ? Adriana Ochișanu: „Speranţa ...
Horoscop 22 februarie 2020. Surprize în dragoste şi un eveniment neaşteptat
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...

Natalia Morari a făcut DEZVĂLUIRI: „Suntem încă în faza “It’s complicated”. Nici acum nu pot afirma că eu şi Chiril suntem într-o relație”

Prezentatoarea TV Natalia Morari a făcut dezvăluiri despre viața sa personală și despre relația cu Chiril Luncinschi, dând de înțeles că s-a îndrăgostit de el, iar relația lor e una complicată, informează SHOK.md.

„Chiril. Știi, relația dintre noi a trecut prin tot felul de perioade, inclusiv etape atât de grele încât cred că puține cupluri ar fi putut face faţă. Da, ştiam că are patru copii, ştiam că mă va acuza societatea, dar ne-am asumat decizia şi am stat împreună ceva ani, am luptat, ba chiar ne-am şi despărțit, pentru că am înțeles că această relație nu are continuitate și nu este corectă. Eu spun acum lucruri pentru care multe femei o să mă judece, dar aşa se întâmplă când te îndrăgostești de cineva de care nu trebuie să te îndrăgostești. Doar că din acel moment, decizia nu-ți mai aparține. Iar când am înţeles că e o dragoste fără continuitate, noi ne-am despărțit și el a luat anumite decizii.

Suntem încă în faza “It’s complicated”. Nici acum nu pot afirma că eu şi Chiril suntem într-o relație. Probabil, suntem în punctul în care fiecare urmează să decidă dacă poate trăi fără relația asta. Dacă vom înțelege, separat, că nu putem fără ea, probabil vom reveni.

Un soulmate mai apropiat decât Chiril nu cred că a fost în viața mea sau va mai apărea vreodată. Or, fiecare relaţie ne este dată pentru ceva. Și chiar dacă oamenii pleacă, râmâi cu o amprentă după ei, de regulă, devii mai complex. Chiar dacă nu va mai fi nimic între noi, el va fi unul dintre puţinii oameni la care eu o să mă gândesc înainte de moarte.

Pe o femeie Capricorn doar un bărbat Scorpion o poate îmblânzi. Bine, Chiril nu a reuşit încă să mă îmblânzească. Cred că noi trebuie să înțelegem anumite lucruri și mai cred că suntem foarte aproape de acest moment. Ne vedem chiar în seara asta, vom vorbi şi poate chiar vom dansa”, a povestit ea, într-un interviu pentru revista RED by RC.

SHOK.md


FEB 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...