[ X ]
FRESH
Victoria Beckham rupe tăcerea și le răspunde celor care au criticat-o ...
Disprețuia ASTA în copilărie! Nicoleta Sergentu: „Mă simțeam atât ...
Smally a lansat O NOUĂ PIESĂ: „De data asta e “SO HIGH” bun de ascultat ...
Ce gravidă fit! Kate Hudson arată perfect în al doilea trimestru de ...

NEAȘTEPTAT! Un PATRUPED al Poliției de Frontieră – erou într-o piesă de TEATRU! FOTO//

Patrupedul Poliției de Frontieră LAKY, bun nu doar la “prins infractori”, dar și la teatru. Cu dublă meserie, week-end-ul precedent, Belgianul Malinois a jucat în piesa de teatru al lui Georg Buchner “Woyzeck”, o piesă Germană care și-a făcut apariția, în premieră, pe scena teatrului din Republica Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă, cu prestațiile sale spectaculoase a atras mii de priviri câinele Poliției de Frontieră Laky, având un rol impunător în acest spectacol. Șarmul, iscusința și prezența scenică au surprins în mod neașteptat spectatorii, meritând toată admirația pe parcursul piesei, jucate ca un adevărat actor.

De menționat că, piesa va fi jucată și în acest week-end, în cadrul unui turneu în România, organizat cu ocazia Festivalului Internațional Multicultural de Teatru „TRANSIT FEST”, în care patrupedul Laky, asistat de specialistul principal al Centrului chinologic al IGPF, Ghenadie Rotaru, își va continua prestația sa, demonstrându-și talentul său și încântând cu abilitățile sale teatrale și publicul din afara țării.

Laky actor

SHOK.md


SEP 14, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...