[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Nelly Ciobanu, Nata Colesnic și Marcel Toma - ÎMPREUNĂ! De ce?

Proiectul travel „Unicool prin Lumea Mare” bate la ușă cu o nouă ediție, cu o nouă destinație și cu o formulă nouă. De această dată, autorul și prezentatorul proiectului, Marcel Toma, descoperă o nouă destinație împreună cu femeia de afaceri Nata Colesnic și interpreta Nelly Ciobanu. E vorba de destinația – Emiratele Arabe Unite, informează SHOK.md.

Ce ține de premiere, noua ediție „Unicool Prin Lumea Mare” este subtitrată în limba rusă, având, astfel, un target mult mai larg, fiind acum accesibilă și pentru spațiul ex-sovietic.

Ca de fiecare dată, această emisiune își are începutul acasă. De această dată, Conacul Manuc Bey din Hîncești este destinația locală, cu care demarează proiectul și pe care o prezintă Marcel Toma.

După tema de acasă, proiectul își mută acțiunea pe tărâmuri de poveste și pleacă spre Emiratele Arabe Unite – destinațiile Dubai și Abu Dhabi.

Pe parcursul desfășurării emisiunii, lista prezentatorilor este completată cu Nata Colesnic și Nelly Ciobanu. Cei trei prezentatori descoperă cele mai frumoase și populare locuri, atât din Dubai, dar și din Abu Dhabi. Dar, merg și mai departe, cu lucruri mai puțin cunoscute, cum ar fi Dubai Miracle Garden sau Grădina cu fluturi, Palatul Prezidențial sau Luvrul din Abu Dhabi – niște locuri nemaipomenite, dar mai puțin cunoscute de către publicul larg.

„Unicool Prin Lumea Mare” este, de fapt, un fel de ghid pentru potențialii turiști, prin care se arată unele dintre locurile care urmează a fi, neapărat, vizitate, că e vorba de raioane ale orașelor sau excursii – Jeep Safari sau plimbarea cu yachtul fiind unele dintre acestea. Unde o mai poți auzi pe Nelly Ciobanu cântând Hora din Moldova într-o mașină de teren în timp ce aceasta urcă și coboară dunele de nisip? Doar în proiectul – Unicool Prin Lumea Mare!

Și, da, tema filmării videoclipului interpretei Nelly Ciobanu la piesa I’m a Hero face parte și ea din subiectul emisiunii – aceasta a ales Emiratele Arabe Unite ca loc de filmare și alegerea nu a fost întâmplătoare deloc. Locurile sunt de admirat!

Întreg proiectul „Unicool Prin Lumea Mare” este accesibil atât pe Internet, cât și pe micile ecrane, astfel că prima parte a emisiunii își așteaptă telespectatorul în această săptămână, la un post TV.

Precizăm că, “Unicool Prin Lumea Mare” este un proiect media travel, care apare sub egida companiei de turism Studiterra, are drept obiectiv descoperirea, mediatizarea și popularizarea destinațiilor turistice, spre binele potențialilor călători. Autorii proiectului, Emilia Orzea, care este și producătorul general al acestuia, dar și Marcel Toma, doresc, astfel, să ofere informații utile și să arate destinațiile turistice astfel încât toți cei care intenționează să călătorească, să știe exact de ce exact urmează să viziteze un loc sau altul și ce au de văzut acolo.


IUL 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...