[ X ]
[ X ]
FRESH
Rihanna e însărcinată? “O să dau naştere unei femei de culoare”
Olesea Sveclă – MAMĂ LA PUTEREA A DOUA: „Mi-am făcut prea mare griji ...
După neînțelegerile cu Felicia Sîrbu… Varvara Oprea devine CONCURENTA ...
Lorena Bogza are UN NOU HOBBY: „Mi-am cumpărat mașină de cusut și…”

Nelly Șargu - tânăra care COASE LENJERIE în SUA: „Dantela nu are funcția de a susține sânii, dar e frumos când se așază gentil, natural”

A cusut întâi lenjerie intimă pentru femei în Moldova, iar apoi s-a mutat cu traiul în Statele Unite și, peste ceva vreme, și-a continuat activitatea acolo. Este vorba despre Nelly Șargu, cea care face fericite multe femei și, recent, a făcut unele mărturisiri și concluzii despre femei, corpul lor și lenjerie, informează SHOK.md.

„De cand am inceput sa cos lenjerie pentru femei, am inteles ca aceasta ocupatie nu este nici pe departe doar despre dantela si fundite. Am intalnit multe femei care mi-au spus: “As vrea si eu sa port asa ceva, dar cu corpul meu… ehhh, nu pot” sau “Ei, dupa trei copii care lenjerie sexy?” Sa zic ca mi se rupea inima ar insemna sa nu zic nimic. ?Nici pana in ziua de azi nu inteleg de ce unele femei nu se vad frumoase? ‍♀️Pentru ca ele chiar sunt! Este oare din cauza barbatilor care nu le spun asta? Este oare de vina educatia de acasa care ne invata ca mamele nu pot fi sexy si ca viata se termina dupa ce alaptezi?”, a scris ea, pe Facebook.

Nelly afirmă că „nu este așa”. „Oricine poate purta asa ceva si am demonstrat-o de multe ori. Dantela nu are functia de a sustine sanii, desigur ca nu, dar este foarte frumos cand aceasta dantela se aseaza gentil pe sanul tau natural si ii accentueaza FEMINITATEA, asa reala, asa cum este de la natura. ? Ehhh, am foarte mult de spus aici, dar cred ca le voi imparti in postari aparte. ?

Din fericire am avut noroc si de femei curajoase, care au incercat si s-au convins singurele de toate cuvintele de mai sus”, a explicat ea.

De asemenea, Nelly notează că va continua să susțină femeile și să le ajute să vadă cât de speciale sunt.

SHOK.md


FEB 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...