[ X ]
FRESH
Fostul model Brigitte Nielsen a devenit mamă pentru a cincia oară ...
După aproape 3 LUNI DE ABSENȚĂ… Cristina Moldovanu: „Am revenit”
Ministerul Afacerilor Interne - ÎN PREMIERĂ, a acordat o distincţie ...
Gala Premiilor Uniunii Scriitorilor din Moldova! Directoarea AGEPI ...

Nina Crețu îmbină MODELLINGUL cu STUDIILE. Vezi cum se descurcă, dar și ce părere are FRATELE ei, Emilian, despre asta!

Nina Creţu, deși este încă elevă, reușește să îmbine cu succes modellingul și studiile, iar cel care-și dorea mult ca ea să activeze în acest domeniu este chiar fratele ei, actorul și prezentatorul TV Emilian Creţu.

SHOK.md a contactat-o și a aflat cum reușește să facă față provocărilor, iar Nina a mărturisit că:

,,Mă descurc foarte bine. Deocamdată este simplu pentru mine, deoarece nu am un program foarte încărcat si temele mi le fac în decurs de o oră sau o oră jumate – aproximativ în fiecare zi. De obicei, şedinţele foto şi prezentările de modă le am după amiază sau, cel mai des, seara. De la începutul acestui an şcolar până în prezent nu m-am axat foarte mult pe modelling, deoarece, fiind primul an la liceu, am dorit să mă dedic mai mult studiilor, însă,  acum, din moment ce termin anul şcolar voi fi mai activă la capitolul prezentări, ședințe foto și, în general, modelling”

Întrebată cum este privită  la şcoală de profesori şi colegi, Nina a recunoscut că felul în care se îmbracă atrage multe privire și primește complimente de la colegi și chiar de la profesori. „Mă laudă şi mă încurajează mereu, apreciind stilul și felul meu de a fi. Uneori pe coridoarele şcolii, unii elevi mai mici mă  întreabă ce disciplină predau, confundându-mă cu o tânără profesoară”, a menționat modelul.

SHOK.md l-a contactat și pe Emilian Crețu, care a mărturisit că mereu și-a susținut sora în toate. ,,Pe Ninuța tot timpul am susţinut-o în ceea ce face. Deşi când era mică eu cumva o vedeam fotomodel, ea plângea foarte tare când vedea camera foto. Deja când avea 10 ani mă tot rodea la cap „hai când facem o şedinţă foto” şi de la o şedinţă la alta – uite că deja are o mulţime de şedinţe foto. Sfatul meu cel mai aprig este să pledeze pentru frumuseţea naturală şi să fie cât mai rafinata în tot ce face, totuşi e prințesă (hahaha)…”, a menționat Emilian, precizând că, cel mai probabil, după bacalaureat Nina o să meargă la Academia de Arte, design vestimentar.

Victoria CEBOTARI/stagiară


MAI 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...