[ X ]
[ X ]
FRESH
Văduva lui Kobe Bryant cere despăgubiri de milioane de dolari! Compania ...
AMINTIRI ROMANTICE! Cristina Scarlevschi: „Vlad m-a cerut în căsătorie ...
De ziua sa – ÎN ISRAEL! Olga Iftodii: „Salut ai mei 35! Știu că urmează ...
Helen Mirren, regina stilului la 74 de ani! Cele mai bune ţinute de ...

Nu credea că va fi NAȘ VREODATĂ, dar s-a întâmplat! Avocat: „Am primit atâta atenție și respect în 24 de ore, cât n-am primit în 9 ani de avocatură” FOTO//

Avocatul Dumitru Petru Sliusarenco, împreună cu soția sa, recent, au fost în postura de nași, iar el a mărturisit că nu credea vreodată că va fi în acest rol, dar iată că s-a întâmplat, informează SHOK.md.

„La două lucruri nu m-am așteptat niciodată în viața asta, că voi zbura în cosmos și că voi fi … nănaș.

Eu sunt tot atât de aproape de tradițiile populare pe cât e Moldova de unire acum. Dar viața bate filmul. Am jucat și colacii, am spălat și mâinile, am ținut discursurile și am zâmbit pe toate pozele, pe atât de sincer pe cât se poate de zâmbit în un milion de poze identice. Am primit atâta atenție și respect timp de 24 de ore, cât n-am primit în 9 ani de avocatură. Nunu mare, ce să vorbim.

Nu ne-am propus niciodată cu Olea să cununăm pe cineva, dar iepurele iese de unde nu te aștepți. Experiența aceasta a fost superbă. Daniela și Denis sunt oameni minunați, sinceri, simpli și frumoși.

Și chiar dacă nunta e o mare mare bătaie de cap, avem o groază de amintiri frumoase și o relație care promite soare și căldură. Acum mă pot apuca și de cosmos, oricum mai dificil ca nunta n-are cum să fie”, a mărturisit nașul, pe Facebook.

SHOK.md


SEP 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...