[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

NU E ACTIVĂ pe rețelele de socializare! Doina Stimpovschi: „În fiecare zi îmi spun că o să-mi fac un cont pe Instagram şi apoi mă întreb…”

Are o mare pasiune pentru televiziune şi activează cu multă dragoste, dar nu este activă pe reţelele de socializare. Vorbim despre prezentatoarea TV, Doina Stimpovschi, informează SHOK.md.

„Munca în televiziune nu-mi fură intimitatea, pentru că oamenii au o cu totul altă abordare faţă de TV în zilele noastre. Apariţia la TV nu te face cunoscut şi nu te transformă în star. Faptul că nu-s activă pe Facebook şi n-am cont pe Instagram are legătură cu… nici măcar nu ştiu cu ce are legătură. Se pare că nu mă pot adapta la anumite tendinţe actuale… Şi se zice că inteligenţa înseamnă adaptare…Off! În fiecare zi îmi spun că o să-mi fac un cont pe Instagram şi apoi mă întreb: dar ce o să postez acolo? Ce fel de poze? Cine să mi le facă? Cum să le editez? Ce vreau eu să împărtăşesc cu oamenii? Ce să arăt eu acolo? Şi mă pierd în atâtea întrebări şi dileme. Poate că percepţia mea asupra reţelelor de socializare este greşită… sau poate că, pur şi simplu, nu am găsit încă o modalitate ideală şi utilă pentru mine de a le folosi”, a dezvăluit Doina, într-un interviu pentru trm.md.

Cristina TOMAC


MAR 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...