[ X ]
[ X ]
FRESH
Lilu a spus CÂT COSTĂ POSTĂRILE pe contul ei de Instagram: Când am ...
Lorena Eni S-A FILMAT într-o producție bollywoodiană: „Totul din viaţă. ...
Să reprezinte țara la Eurovision e VISUL EI DIN COPILĂRIE! Natalia ...
Cizmele Adelinei Pestrițu costă cât o mașină și cântăresc 7 kg. Vedeta, ...

NU gătește foarte des, dar... Află ce REȚETĂ îi reușește cel mai bine Kameliei Fliștoc!

Prezentatoarea TV, Kamelia Fliștoc, nu găteşte des, dar şi când o face e „ca la mama acasă”. Astfel, contactată de SHOK.md, a oferit detalii despre ce preferă să gătească, dar şi ce reţetă o reprezintă.

Nu gătesc atât de des, dar atunci când se întâmplă, fac ce îmi place mie. Zeamă e preferata, prietenii mei zic că e „ca la mama acasă”. Chiar și bunica a apreciat-o și mi-a zis că are același gust ca și cea preparată de ea. În lista preferințelor se regăsește pilaful și supa cremă cu pui și ciuperci.

Îmi plac foarte mult sushi. Atât eu, cât și gașca mea de prietene adorăm acest tip de mâncare japoneză. Paradoxal, nu mi-a plăcut din prima. Abia la a treia gustare m-au cucerit, iar de atunci, organizăm și petreceri în stil „Sushi party” (cum ne place nouă să le numim).

În familia mea, tatăl meu e de neîntrecut la bucătărie, foarte des pregătește cartofi cu pui la cuptoraș, are o rețetă proprie, cumva, aceasta a și devenit mâncarea tradițională a familiei. Optăm pentru și gustos, și sănătos, dar mai întâi – sănătos” a subliniat Kamelia.

De asemenea, prezentatoarea a precizat: „gătesc doar ceea ce îmi place să mănânc, iar rețeta care mă reprezintă, probabil, e zeama, dar nu am un secret aparte, doar îmi iese gustoasă de fiecare dată”.

Cristina TOMAC


AUG 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...