[ X ]
FRESH
Fotografiile prin care Kylie Jenner îi promovează adidaşii lui Kanye ...
Direct de la Milano Fashion Week! O bloggerița Olga Lavric într-o ...
Adoră Spania și ÎNVAȚĂ LIMBA SPANIOLĂ! Arsenium: „Vreau să…”
Un fost lider de partid A SLĂBIT 7 KILOGRAME și a dezvăluit secretul: ...

NU va participa la festivitățile dedicate Hramului Chișinăului! Dorin Chirtoacă: „Rog să…”

Primarul suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă, se află în arest la domiciliu și nu poate fi prezent la festivitățile dedicate Hramului Chișinăului, ce va fi marcat la 14 octombrie curent, informează SHOK.md.

„S-a luminat Stefan cel Mare!

In drum de la judecatorie spre casa am trecut pe bulevardul Stefan cel Mare, unde de curand s-au finalizat lucrarile. Mai sunt neregului si neconformitati, ele trebuie rezolvate. Dar, oricum bd. Stefan cel Mare, bd. Negruzzi si str. Vasile Alecsandri sunt gata de inaugurare. Si intrucat nu am posibilitatea sa particip, rog sa le inaugurati Dumneavoastra, locuitorii Chisinaului, de Hram, pe 14 octombrie. Ca de obicei in aceasta zi, bd. Stefan cel Mare va fi pietonal. Luati-l la pas, va fi o inaugurare pe cat de simpla, pe atat de frumoasa! Cu anii, poate va fi numai pietonal, cel putin o parte.

S-a luminat bd. Stefan ce Mare, precum a spus si doamna avocat Tatiana Iovu. Da, s-a luminat la propriu si la figurat, dar este si un omagiu adus domnitorului Stefan cel Mare, lucru despre care spuneam in primul an de mandat, pe 4 iulie 2007, la statuia sa, ca trebuie sa-l facem. Sarbatoare frumoasa va doresc!”, a scris primarul pe o rețea de socializare.

SHOK.md


OCT 12, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...