[ X ]
FRESH
Traficul aerian de pe Aeroportul Chişinău se desfășoară în CONDIȚII ...
Harry și Meghan Markle, prima vizită oficială în Irlanda de Nord. ...
GEMENELE împlinesc 13 ani! Aura – mesaj EMOȚIONANT: „Întotdeauna credeam ...
Încă UN VIS a devenit realitate! Marina Mîndru: „Am vrut să plâng ...

O adevărată provocare pentru Katy Afanaseva! Sesiune FOTO extrem de FIERBINTE!

Modelul  Katy Afanaseva, zilele trecute, a fost protagonista unei sesiuni foto și nu e vorba de una obișnuita. Tânăra a pozat sexy pentru un proiect în cadrul căruia activează.

Contactată de SHOK.md, modelul a comunicat despre noua sa experiență:

„Este prima sesiune foto de acest gen – când mi-am permis să fiu pe cât de rebelă, pe atât de cuminte. Am avut emoții: în momentul în care ești îmbrăcată, machiată și coafată pentru rolul pe care urmează să îl prezinți – este obligatoriu să corespunzi nu doar din exterior. În clipele când am început sesiunea foto, ca prin minune m-am lăsat de complexe și cu multă dârzenie am început să pozez. Acest fapt s-a datorat mai mult pentru că mi-am dorit să primim un rezultat bun și imagini fabuloase”.

Se pare ca tânăra a intrat bine în această ipostază, întrucât în urma shooting-ului a pozat la fel de sexy și pentru un alt proiect.

„Eu sunt o fire modestă. De mică am fost învățată să am un comportament decent și să arăt la fel. Această sesiune foto a fost o adevărată provocare pentru mine! Dacă am trecut-o cu succes, va aprecia publicul!”, a adăugat Katy.

katy katy1 katy3

Olesea BÎZGAN/stagiară SHOK.md

Foto: arhivă personală 


DEC 14, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...