[ X ]
[ X ]
FRESH
Aşa se menţine în formă Loredana Groza la aproape 50 de ani. Ce sport ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ÎN CARANTINĂ: „Cine vrea aleargă maratoane ...
Aura și Georgeta Voinovan – DE NERECUNOSCUT: „Nici nu spun câți ani ...
Idee de AFACERE pe timp de pandemie! Un cuplu de artiști vrea să livreze ...

O adolescentă din Moldova FILMEAZĂ PROPRIUL SERIAL - urmărit pe Youtube de sute de mii: „Se intersectează cu circumstanțe din viața reală” VIDEO//

Michelle Kennelly este o adolescentă din Republica Moldova (16 ani) și filmează un serial propriu pe Youtube – „Моя Американская Сестра” (Sora mea din America), informează SHOK.md.

Michelle este urmărită pe Instagram de peste 285 de mii de persoane, iar pe Youtube are peste 31 de mii de abonați. Ea se prezintă drept actriță, producător, interpretă și blogger.

La producerea acestuia participă o echipă întreagă și toate episoadele sunt publicate pe canalul ei de Youtube, fiind deja la al doilea sezon.

„În acest serial am pus o părticică din mine. El se intersectează cu circumstanțe din viața reală, pe care le întâmpină foarte mulți adolescenți și pe care le-am trecut și eu într-o anumită perioadă a vieții mele – mutatul în altă țară, intrarea la școală de limbă rusă, adaptarea la alte obiceiuri, la altă societate, studii în altă limbă, stabilirea relațiilor cu cei de aceeași vârstă… și cel mai important, mersul după visul tău, indiferent de surprizele vieții!”, spune Michelle.

Mai mult, ea își exprimă speranța că serialul va fi pe placul tuturor și spune că serialul e un proiect foarte interesant, bilingv – în rusă și cu subtitre în engleză, având în vedere că mai mulți actori vorbesc engleza, iar unii nu cunosc rusa. 

SHOK.md


DEC 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...