[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 27 mai 2020. Iubire sinceră şi planuri de vacanţă
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...

O ex-deputată NU ȘI-A SĂRBĂTORIT ziua de naștere din cauza campaniei electorale, iar după aproape 2 luni: „Asta DA, surpriză! M-a lăsat mască!” FOTO//

Fosta deputată democrată Valentina Rotaru a fost omagiată la 5 februarie, însă, atunci, din cauza campaniei electorale, a renunțat la tradiționalul grătar cu prietenii. Și, iată că, la aproape 2 luni de la eveniment, prietenii i-au pregătit o petrecere-surpriză, cu ocazia zilei sale de naștere, informează SHOK.md.

Azi am avut parte de o surpriză, pentru care calificativul “placută” ar fi prea sărac! M-a lăsat mască! Dar în același timp mi-a demonstrat odată în plus că prieteniile sunt legături de care ai nevoie, iar prieteniile călite de ani sunt fără preț! După o zi de munca 8 h campania de salubrazare, am crezut că mă odihnesc modest la un grătar. Însă, prietenii mei au decis ca anul 2019 nu poate trece fără un chef de ziua mea, chiar dacă sunt acuș două luni de la eveniment! Asta DA, surpriză! Eu vă mulțumesc din suflet că existați in viata mea!”, a scris Valentina Rotaru, la 23 martie curent.

Amintim că, la 5 februarie, ea scria: „5 februarie este o zi specială pentru mine. Este ziua în care trag linia si fac totalurile, punctez planuri si stau cu prietenii la un grătar. Nu și astăzi! In acest an totalurile se fac mai târziu, iar grătarul rămâne rece. Astăzi prefer să mă văd cu alegătorii. Ultimele zile petrecute cu diferite colective, grupuri de oameni și locuitori ai sectorului Botanica m-au convins că te poti umple de energie bună acolo unde nici nu te aștepți. Asta îmi doresc de ziua mea – energie pozitivă, discutii constructive și…sănătate! La mulți ani mie și mulțumesc celor, care azi imi trimit un gând bun!”.

De menționat că, Valentina Rotaru nu a reușit să câștige mandatul de deputat în circumscripția din capitală, unde a candidat.

55823773_2299776106945360_391939611418427392_n

SHOK.md


MAR 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...