[ X ]
[ X ]
FRESH
NUNTA DE HÂRTIE! Dana Markitan, despre căsătoria cu Radu Zaplitnîi: ...
Există VIAȚĂ DUPĂ DIVORȚ! Katy Rain: „Este cineva”
FIICA lui Igor Cuciuc a lansat O PIESĂ SOLO, nu în stil etno! Producătorul: ...
Ce spune Inna despre bărbatul din viața ei: „Nu îmi aleg niciodată ...

A organizat o EXPOZIȚIE DE CARITATE în Palma de Mallorca! Pictoriţa Alina Poloboc: „Am acceptat cu mare drag această propunere” FOTO//

Pictoriţa Alina Poloboc, la 27 iulie curent, a desfășurat o expoziţie de caritate, pe care a organizat-o timp de două săptămâni. Contactată de SHOK.md, ea a oferit mai multe detalii.

Evenimentul a avut loc la 27 iulie curent, a fost evenimentul organizat cu ideea de a dona 30% din operele vândute fundaţiei JoyRon.

Pentru eveniment m-am pregătit două săptămâni pentru ca să fie totul bine, pentru găsirea localului, pentru colaborarea cu fundaţia. A fost un lucru în echipă şi mi-a fost un pic mai uşor, când lucrezi în grup e mai uşor şi mai rapid, şi organizarea a fost superbă.

A venit această propunere şi am acceptat-o cu mare drag, pentru că ştiu ce a facut aceasta fundaţie JoyRon, am văzut mai multe lucruri pe care le-au făcut ei pentru copii şi am dorit şi eu să particip cumva şi să pot ajuta.

La eveniment au venit mulţi oameni – şi de la fundaţie, şi din partea mea, şi a agenţiei de imobiliare „Century21”, agenţie americană. Au fost câteva persoane interesate de procurarea tablourilor şi mi-ar face mare plăcere de a putea dona ceva pentru copilaşi.

Operele de artă sunt din colectia anterioară şi vot fi expuse o lună jumate în imobiliare. Au fost expuse un număr de 10 lucrări şi locaţia e într-un loc foarte frumos în centru Palmei, într-un loc foarte accesibil pentru turişti şi sper foarte mult să vadă mai multă lume lucrările mele şi să vând ceva, pentru a participa la acest act benefic”, a mărturisit Alina.

 

Cristina TOMAC


IUL 30, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...