[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian, la un pas de moarte din cauza sarcinilor. A trecut ...
Soția lui Sasha Lopez face MĂRTURISIRI: „Cele mai mari schimbări în ...
S-ar încumeta cineva din showbiz-ul moldovenesc să poarte AȘA CEVA? ...
Designerul Diana Voevuțki S-A DEZGOLIT UȘOR: „A trebuit să trăiesc ...

O frumoasă MOLDOVEANCĂ – remarcată de o casă de producții de la HOLLYWOOD! Va fi PROTAGONISTA unei pelicule! FOTO//

Irina Dutcă, actriță și model Fashiontv Moldova, a ajuns la Hollywood.

Potrivit www.fashiontv.md, în urma participării la Fashiontv Summer Festival, eveniment de înaltă clasă dedicat modei, ce a avut loc în această vară la Mamaia, frumoasa moldoveancă a fost remarcată de casa de producții hollywoodiană Julius Nasso Productions.

La invitația studiourilor de producție Julius Nasso, Irina Dutcă a călătorit la New York la sfârșitul lunii august. Julius Nasso Productions este un nume de referință în industria hollywoodiană, cu peste 30 de ani de experiență în producerea de filme premiate în întreaga lume. Printre cele mai cunoscute titluri semnate de Julius Nasso Productions se află „Once upon a time in America”, „Under siege”, „The Patriot”, „Narc”, „In enemy hands”, „Trailer Park Boys” sau „The Mummy”.

În urma casting-urilor din New York, frumoasa moldoveancă va fi protagonista unei pelicule produse de Julius Nasso Productions în colaborare cu Fashiontv, luând astfel parte la proiecte impresionante alături de cei mai pricepuți profesioniști din domeniul cinematografiei și împărțind platoul cu actori celebri.

Potrivit sursei citate, Irina a avut oportunitatea de a vizita platourile și studiourile de filmare ale Julius Nasso Productions, dar și cele mai importante atracții turistice ale New York-ului pe care le-a putut admira din elicopter.

SHOK.md


SEP 6, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...