[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cleopatra Stratan și Edward Sanda UNUL lângă ALTUL!: In sfârșit inimile ...
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...

O jurnalistă a vorbit deschis despre ipostaza de AMANTĂ: „E cea mai umilitoare. Acel moment în care îl sună nevasta…”

Jurnalista Ileana Rusu a vorbit despre ipostazele de „soție, și amantă, și dependentă și independentă…” și afirmă că, cel mai important e să te simți bine, indiferent de rol, informează SHOK.md.

„E bine când te simți bine, când stai lângă cineva și ești ok, chiar dacă taci. Ipostaza de amantă – și dacă aș da acum câteva nume, cineva s-ar putea să și divorțeze, așa că nu o voi face – e cea mai umilitoare. Acel moment în care îl sună nevasta și te alungă în baie sau în șifonier, e ca și un act sinucigaș. Sau altul. După ce a făcut dragoste cu tine, privindu-te în ochi, merge să facă duș. Și se roade cu unghiile și gel, de parcă l-ai molipsit de scabie. Își îmbracă hainele aranjate cu grijă pe marginea scaunului și se duce la soție. Dependentă în ce sens? Că financiar, nimeni nu m-a întreținut. Emoțional? Da, dar acum sunt total rigidă la acest capitol”, a mărturisit ea, pentru revista RED by RC.

De asemenea, ea a dezvăluit că, „ca o depravată veritabilă”, a avut atâția bărbați, câți a vrut. „Mulți. Nu îmi cereți să îi număr, că nu reușesc nici într-o noapte de insomnie. Au fost, au plecat, au revenit, au dispărut. Ciudată lumea bărbaților!”, mai spus prezentatoarea TV.

Ileana susține că trebuie să înveți să iubești un bărbat. „Hai să fac uz de spiritul meu plin de contradicții și să mă întreb: dacă ai iubit pe cineva, îl uiți? Sau îți e dor de el și peste ani? Eu mă îndrăgosteam ca o proastă, după care îi boceam trei zile, la balcon, ca pe un mort, le dedicam o țigară și haida iar la… Unde? Că am și uitat destinația”, a menționat ea.

La fel, jurnalista a spus că, bărbat fiind, mai bine să nu iubești o femeie ca ea. „Că ajung să te calc în picioare, azi să te alung, mâine să te chem, să fac scenarii, să țes intrigi, să vreau totul ACUM! Când m-ați întrebat de confesiuni, v-ați referit la ce minciuni mi-au spus bărbații? Bine, minciunele de moment. Că se tem de mine. Că am amplitudine și atitudine, că sunt bună… la pat. Ce să mai, cea mai bună.))) Că sunt ca un drog (a fost un iubit, care îmi spunea că, dacă nu mă vede, e ca un narcoman în sevraj). În esență, eu sunt o distrugătoare și băieții buni, care m-au iubit, erau atât de plictisitori!!! Când văd un bărbat miorlăind, mă apucă dracii!”, a spus pentru sursa citată.

56922787_449872318888118_5275950462200184832_n

SHOK.md

Foto: redbyrc.md


APR 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...