[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton, o nouă apariție de senzație. E răvășitoare și a strălucit ...
Valeria Lungu a lansat PIESĂ NOUĂ: „Țin enorm de mult la ea”
Și-a arătat burtica și a spus CUM SE MENȚINE! Tany Vander: „De câteva ...
Ce seamănă fiica Umei Thurman cu mama ei! Maya îi calcă pe urme actriţei

O jurnalistă din Moldova – de 1 an, e PROPRIETARA UNUI LOCAL din Manchester, extrem de popular. A ajuns în TOP 10 RECOMANDATE în Manchester! FOTO//

Anastasia Rotaru, aproximativ 4 ani în urmă, a plecat din mass-media și din țară și s-a stabilit cu traiul în Marea Britanie. 1 an în urmă și-a îndeplinit visul de a-și deschide propriul local și acum se bucură de popularitate, cafeneaua ei – Amico Cafe, fiind în top 10 cafenele recomandate în Manchester, potrivit www.ukcoffeeweek.com, informează SHOK.md.

Sursa citată menționează, în articolul „Ten Independent Cofee Shops to Visit in Manchester”: „Situat în zona Greater Manchester, Amico Cafe este locul preferat al locuitorilor din Bolton. Meniul divers, personalul prietenos și decorul confortabil fac localnicii să revină aici”.

Cafeneaua are un rating foarte bun și Trip Advisor, potrivit autoarei blogului doinasirbu.wordpress.com.În februarie 2019 Amico Cafe a împlinit un an. Despre eveniment a fost scris pe site-ul orașului Bolton. „Tortul n-a lipsit astăzi din meniul unei cafenele din centrul orasului Bolton, care tocmai a sarbatorit primul an de la nastere. Cafeneaua Amico, de pe strada Corporation, de lângă Market Place, este realizarea viselor unei femei. Anastasia Rotaru, în vârstă de 31 de ani, a crescut în satul Dubăsarii Vechi din Moldova, dar a decis să emigreze în Marea Britanie la 27 de ani, pentru a-și îndeplini visul de a deschide o cafenea”, se spune pe același blog.

Potrivit sursei citate, Anastasia Rotaru, proprietara cafenelei, a spus că a fost foarte greu să înființeze o afacere în Moldova, dar Bolton este perfect și toată lumea este atât de prietenoasă. Pe parcursul anului a ajuns la o echipa de 5 persoane.

Cafeneaua cu înclinație italiană – Amico (numele însemnând ”prieten”) a fost prezentată în The Bolton News din ianuarie ca unul dintre primele cinci localuri din Bolton recomandat pentru a lua micul dejun. Amico Cafe a beneficiat de o reducere de 100% a taxelor. Prin acest fapt, consiliul local speră că va atrage mai multe afaceri independente și de succes și va ajuta mai mulți tineri antreprenori să-și îndeplinească visele în Bolton”, mai menționează bloggerița Doina Sîrbu.

SHOK.md


APR 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...