[ X ]
FRESH
Iată cum arată pe interior clădirea PREȘEDINȚIEI după renovare! VIDEO//
Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 ...
Creţele, cele mai optimiste femei!
Horoscop 19 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

O jurnalistă, după 11 ani în TELEVIZIUNE, a părăsit Moldova și s-a stabilit cu traiul în altă țară: „Reușesc să fac și lucrurile pe care le ador”

Jurnalista Marina Pînzaru a fost jurnalistă stagiară la ziarul „Timpul”, a lucrat la o televiziune muzicală, a prezentat știri la televiziunea Euronova TV, iar timp de 11 ani a lucrat la TV7, însă de patru luni locuiește în Portugalia, informează SHOK.md.

Marina a dezvăluit, pentru Europa Liberă, mai multe detalii din viața sa de acum.

„Diminețile mele încep la fel. Îmi pregătesc copilul de grădiniță. De patru luni suntem stabiliți în orașul Portimao, din sudul Portugaliei și îmi făceam griji cum se va adapta băiatul. Dar spre surprinderea mea totul a fost perfect. L-am înscris într-o grădiniță privată și sunt extrem de mulțumită. Copilul frecventează cu plăcere instituția. Participă la diferite activități. Iar periodic le sunt organizate excursii. Săptămâna trecută spre exemplu, de Ziua Internațională a Animalelor, toată grupa a mers la un magazin specializat și a procurat o broască țestoasă.

Revenind de la grădiniță, mă apuc de treburile casnice. Acum nu lucrez și am mai mult timp liber să fiu gospodină. Reușesc să fac și lucrurile pe care le ador, să citesc și să privesc filme. Recunosc că până acum era un lux să-mi găsesc timp pentru aceste activități.

La cină, cu toată familia savurăm mâncarea, discutăm ce s-a mai întâmplat peste zi și râdem cu poftă”, a povestit jurnalista pentru sursa citată.

Totodată, ea a comunicat că-și dorește să lanseze un blog personal. „Chiar dacă nu am scris articole de luni bune, astăzi am avut această ocazie. De ceva timp am decis să-mi fac un blog. Doar că până acum tot nu-mi găseam timp pentru scris. Uite că a venit momentul”, a precizat jurnalista.

Marina Pînzaru a mai mărturisit că, la 13 octombrie 2017, împreună cu soțul său au marcat 10 ani de căsnicie: „Este vineri. Vineri 13. Unii sunt îngroziți de acest număr, alții și mai îngroziți de combinația zilei de vineri cu data de 13. Pentru mine dimpotrivă, a fost o zi fericită. În urmă cu 10 ani, pe 13 octombrie m-am căsătorit”.

SHOK.md


OCT 24, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...