[ X ]
[ X ]
FRESH
Încă o lovitura pentru Meghan Markle! Nu va mai fi Ducesă. Ce nume ...
NU E ACTIVĂ pe rețelele de socializare! Doina Stimpovschi: „În fiecare ...
Iubirea NU ȘTIE DE VIRUȘI! Olia Tira, „scăldată” în trandafiri TREI ...
Soția unui interpret, însărcinată în 8 luni, A POZAT COMPLET GOALĂ: ...

O jurnalistă S-A ÎNDRĂGOSTIT de Spania. Despre EA e vorba!FOTO//

Jurnalista Ana Danilescu a avut parte de o vacanță extraordinară în Barcelona, Spania.

Contactată de SHOK.md, Ana ne-a comunicat că 9 zile au fost prea puține pentru a descoperi frumusețile Spaniei.

„M-am îndrăgostit de Spania, despre care poți vorbi oricum și mai ales oricât. Eu am reușit să vizitez puțin din zona Catalunia, Țara Bascilor și recunoscuta Navarra, pentru festivalul SanFermin. Barcelona m-a impresionat prin arhitectura lui Antonio Gaudí, care a lăsat lucrări faimoase ca Palau Guell, Parc Guell și imensa, dar încă neterminata biserică – Sagrada Família. Plajele din San Sebastian rămân unele din cele mai populare atracții turistice. Impresionant este și acvariul care deține o colecție uimitoare de specii de pești, dar și vietăți marine”, a declarat Ana.

De asemenea, jurnalista ne-a povestit despre unul dintre cele mai frumoase festivaluri din Spania. „Pe Pamplona, care găzduiește în fiecare an festivalul SanFermin, am găsit-o în plin proces de pregătire. Orașul e plin ochi de turiștii care au venit să vadă cursa de tauri. „Fiesta” spaniolă durează nouă zile, în fiecare dimineață, la ora 8.00, șase tauri crescuți special pentru astfel de curse sunt eliberați pe străzile medievale înguste ale orașului spaniol sunt pentru a alerga alături de curajoșii de la festival”, a declarat jurnalista.

SHOK.md menționează: Vacanța-n Spania va fi una memorabilă pentru Ana Danilescu, fiindcă acolo s-a cununat religios cu iubitul ei, Pavel.

ana ana1 ana2 ana3 ana4

Natalia MORARU


IUL 4, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...