[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Regina Letizia a strălucit la banchetul în onoarea noului împărat ...
Încă O MIREASĂ în showbiz? Aura A PRINS BUCHETUL la o nuntă! FOTO//
Îi pasă de mediul înconjurător și lansează O PROVOCARE CU STIL! Ylianna ...
Mariana Șura A RĂMAS FĂRĂ AJUTOR: „Mama a plecat în Canada, îmi este ...

O jurnalistă și-a anunțat PLECAREA de la TV: „Timpul a trecut, iar copilul a crescut și s-a călit și a decis că a venit timpul...”

Jurnalista Doina Chiorescu, după 3 ani de televiziune, a decis să facă o schimbare, anunțându-și plecarea de la Publika TV la 28 februarie curent, informează SHOK.md.

„Acum trei ani îmi doream foarte mult să muncesc. Nu pentru că aveam nevoie de bani, pur și simplu îmi doream. Nu știu ce era în capul meu în anul doi de facultate. Dorința am realizat-o în scurt timp. Mi se părea extraordinar să muncești în televiziune. Eram un copil care era fascinat de ce se întâmplă dincolo de ecranele televizoarelor de acasă. În toți acești ani am cunoscut oameni și povești de viață cât alții nu reușesc să cunoască într-o viață. Să fiu reporter a fost cea mai asumată alegere pe care am făcut-o în viața mea până acum, dar nu regret nimic. Timpul a trecut, iar copilul a crescut și s-a călit și a decis că a venit timpul pentru o schimbare.
Mulțumesc tuturor celor care au fost și sunt Publika TV”, a scris Doina pe Instagram.

Acum trei ani îmi doream foarte mult să muncesc. Nu pentru că aveam nevoie de bani, pur și simplu îmi doream. Nu știu ce era în capul meu în anul doi de facultate. Dorința am realizat-o în scurt timp. Mi se părea extraordinar să muncești în televiziune. Eram un copil care era fascinat de ce se întâmplă dincolo de ecranele televizoarelor de acasă. În toți acești ani am cunoscut oameni și povești de viață cât alții nu reușesc să cunoască într-o viață. Să fiu reporter a fost cea mai asumată alegere pe care am făcut-o în viața mea până acum, dar nu regret nimic. Timpul a trecut, iar copilul a crescut și s-a călit și a decis că a venit timpul pentru o schimbare. Mulțumesc tuturor celor care au fost și sunt Publika TV. #happyend #happyme

A post shared by D O I N A C H I O R E S C U (@doina_chiorescu) on

SHOK.md


MAR 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...