[ X ]
[ X ]
FRESH
Familia prezidențială - SURPRINSĂ în PMAN, la orășelul de Crăciun! ...
Ea are 61 de ani, iar el, 26! Madonna, în mari tandreţuri cu noul ...
Și-a dorit mult să marcheze SĂRBĂTORILE DE IARNĂ LA PLAJĂ, dar și-a ...
5 RECOMANDĂRI de la Dara: „Sunt cărți în care am subliniat fraze, ...

O NOUĂ AVENTURĂ în viața ei! Katy Rain: „Vreau sa îmi redescopăr țara și am pornit într-o călătorie de 2 săptămâni”

Interpreta Katy Rain vara aceasta va călători prin Moldova, iar prima locaţie deja a fost aleasă, informează SHOK.md.

„Vreau sa Va vorbesc despre o noua aventura a vieții mele…Una, care îmi era atât de aproape, dar pe care nu o tineam de mâna și nici măcar nu știu de ce…
Am explorat tari din Europa, Asia și Africa de Nord, mi-am ales de aproape 7 ani domiciliul in Bucuresti, dar MOLDOVA mea de suflet se rezuma in mare parte doar la capitala ei, unde reveneam foarte des pentru oamenii pe care ii iubesc și pentru energia unica, cu tenta de blândețe și adevăr sau mai simplu-zis: iar iubire…
In vara asta nu am plecat departe, am revenit ACASĂ și de data aceasta îmi voi cunoaște casa! Vreau sa îmi redescopăr țara și cu acest scop am pornit intr-o călătorie de 2 săptămâni in care voi întreba zilnic “Cum se simte Moldova?” in diferite locații ale ei.
Vom pași pe unde nu am mai fost și voi cunoaște oamenii noștri din toate punctele cardinale ale țării. Aștept cu nerăbdare sa ma întâlnesc cu semenii mei ce au sânge de “moldovean de peste Prut”, oameni pe care din start ii iubesc, oameni pe care ii simt fiind cu suflet mare…(ori din motiv ca așa și este, ori din motiv ca aici îmi sunt rădăcinile ?; sau varianta care le include pe ambele ?)
Prima locație aleasa este raionul #Glodeni, și anume “Pădurea Domnească”.
In prima zi am vizitat renumita #zimbrarie ( sa văd un Zimbru pentru mine a fost o premiera mult-așteptata ? ), apoi ne-am instalat corturile intr-o zona eco-turistică de lângă lacul #lafontal (care a secat ?). Iar din motiv ca seara ne-a prins și ploaia, am lăsat următoarea locație pentru a 2-a zi. Aer curat și liniște — astea sunt primele impresii pe care le-am sesizat, aflându-ma in sânul naturii pure la doar aprox 175 km de locul in care m-am născut.
Va îndemn sa îmi fiți aproape in aceasta călătorie și eu ma voi strădui sa va povestesc experiențele zilnice din aceasta ah-poveste din “încă tinerețe”? (chiar dacă nu prinde bine net-ul peste tot, fapt care chiar îmi și place ? pentru ca ma pot afla mai mult in lumea reala) Va cuprind cu drag din MOLDOVA mea”, a scris Katy, pe Facebook.

Cristina TOMAC


IUL 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...