[ X ]
[ X ]
FRESH
Administrator TESORO MIO: „Numai în Moldova o persoană care cunoaște ...
Kate Middleton a arătat minunat într-o haină în nuanţa anului
Un colecționar și-a propus să promoveze SISTEMUL MONETAR al RM în ...
Dianna Rotaru, despre FEMEIA cu care a fost fotografiat iubitul ei: ...

O nouă ediție! AGEPI organizează cursul de instruire pentru obţinerea calificării de „Consilier în proprietate intelectuală”!

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) organizează o nouă ediție a cursului de instruire în domeniul proprietăţii intelectuale pentru obţinerea calificării de „Consilier în proprietate intelectuală”, informează SHOK.md.

Scopul cursului este pregătirea consilierilor în domeniul protecției, valorificării şi asigurării respectării drepturilor de proprietate intelectuală.

Persoanele instruite în cadrul acestui curs vor avea oportunitatea să cunoască aspecte teoretice şi practice privind protecția obiectelor de proprietate intelectuală atât la nivel național, cât şi internațional.

Planul de studiu include discipline referitoare la protecţia juridică a obiectelor de proprietate industrială (mărci; desene şi modele industriale; indicaţii geografice, denumiri de origine şi specialităţi tradiţionale garantate; invenţii ; soiuri de plante), protecţia dreptului de autor şi a drepturilor conexe, economia şi evaluarea proprietăţii intelectuale.

Durata cursului de instruire este de 14 săptămâni. Prelegerile și orele practice vor avea loc de trei ori pe săptămână. Lecțiile vor fi predate de specialiști calificați în domeniul proprietăţii intelectuale din cadrul AGEPI.

Instruirea în cadrul cursului se va face în limba română, în baza de contract. Taxa de studii constituie 120 Euro. Grupele de instruire se formează în baza cererilor depuse la AGEPI.

Înscrierea se face prin expedierea Formularului de înscriere la curs completat pe adresa cursuri@agepi.gov.md  sau prin fax: 022/44-01-19.

Pentru orice întrebări suplimentare referitoare la cursurile de instruire nu ezitaţi să ne contactaţi la numerele de telefon: 022/400-620, 022/400-660.

SHOK.md


MAR 30, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...