[ X ]
FRESH
Violonista Rusanda Panfili VA ÎNCÂNTA la Festivalul DescOPERĂ: „Vioara ...
O scriitoare din Moldova, stabilită în Franța, A CÂȘTIGAT Premiul ...
Viața după Parlament E ALTFEL! Cât de SCHIMBAT E Constantin Țuțu! ...
GATA CU TELEVIZIUNEA! Doina Danielean: „Trebuie să recunosc, o să-mi ...

Lansează o NOUĂ PIESĂ dedicată JUMĂTĂȚII SALE! Zizzo World: „Ideea a apărut după o noapte grea şi lungă, în grădina casei mele din Londra”

Interpretul  Zizzo World va lansa mâine o nouă piesă – „Phenomenal”, iar atât versurile, cât şi muzica îi aparţin, iar Mix/Mastering Smally Music – Vitalie Catană, informează SHOK.md.

„„Phenomenal” este piesa perfectă pentru orice romantic, pentru cineva care este îndrăgostit, indiferent de cine ar fi EA. Ideea a apărut după o noapte grea şi lungă, în grădina casei mele din Londra, când ne-am adunat pentru o „baiețească” să zicem așa 🙂 şi am sfârşit prin a face ideea la piesa care ne-a plăcut şi a doua zi 🙂 Mai este cineva din Serbia care v-a completa şi filmul piesei cu un videoclip pe măsură, oarecum inedit, deoarece va fi animat în combinaţie cu imagini reale, care va fi distribuit pe canalul oficial aproximativ în două săptămâni.

Această piesă este auto-descriptivă, însăşi din denumirea ei, și este o piesă perfectă de pop-dance pentru a fi adăugata la lista dvs. de piese favorite. De la versuri, sau pian în combinaţie și subtil mixate, Phenomenal este tipul de piesă care are o stare instant-clasică în fiecare măsură și susține o stilizare care prezintă valoarea de producție și de performanță într-un mod în care melodia este tematică – Fenomenală! Denumirea de Phenomenal vine de la cea mai bună descriere a unei femei, iar în cazul meu este vorba de jumătatea mea”, a spus interpretul.

De asemenea, Serje a conchis că piesa dată este numărul 1 în Turcia.

42135622_2162125180697491_148569451413897216_n

Cristina TOMAC


SEP 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...