[ X ]
[ X ]
FRESH
Rihanna e însărcinată? “O să dau naştere unei femei de culoare”
Olesea Sveclă – MAMĂ LA PUTEREA A DOUA: „Mi-am făcut prea mare griji ...
După neînțelegerile cu Felicia Sîrbu… Varvara Oprea devine CONCURENTA ...
Lorena Bogza are UN NOU HOBBY: „Mi-am cumpărat mașină de cusut și…”

O NOUĂ PROVOCARE pentru prietenii virtuali! Gheorghe Cavcaliuc i-a pus ÎN ÎNCURCĂTURĂ: „Statuia aceasta e bărbat sau femeie?” FOTO//

După ce, recent, a pus pe jar tot Facebook-ul privind numele prietenului său din birou – scorpionul, iată că, Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al IGP, a lansat o nouă provocare pentru prietenii virtuali. De această dată este vorba tot despre o „ ghicitoare” legată de biroul său, informează SHOK.md.

Cavcaliuc, de asemenea, promite și răsplată pentru cel care va oferi răspunsurile corecte – îl va primi în ospeție în biroul său și-i va face un cadou.

Vezi provocarea lansată de șeful adjunct al IGP:

„Biroul este ca a doua casă!

Pentru mine, ambianța și modul de amenajare a lucrurilor în birou ? contează foarte mult, deoarece aici petrec în jur de 15 ore pe zi și consider că fiecare element ar trebui să inspire, sau să ajute.

De aceea am decis să îmi amenajez spațiul biroului în așa fel încât să minimizeze stresul 〽și presiunea exercitată de volumul mare de muncă, pentru a predomina și sentimentul de comoditate în timp ce îmi realizez munca.

Și obiectele care le-am plasat pe masa biroului nu sunt la întîmplare, dar sunt selectate minuțios și au un rol important, precum această statuie și fiecare dintre ele redau un mesaj și un sens profund.

Sunteți curioși să aflați mai multe despre această statuie⁉️Eu vă provoc la discuție prin o serie de întrebări:

1). Statuia din imagine e bărbat sau femeie?
2). Cum credeți că am denumit-o?
3). La ce îmi ajută această statuie?
4). De pe ce continent și ce țară este ea?
5). Din ce tip de lemn este confecționată această statuie?

Cine îmi va scrie în comentarii ? răspunsul corect, îl invit la mine în birou, să-i povestesc mai multe despre istoria acestei statui, dar și despre țara de origine de unde o am și experiența mea inedită în aceasta țară, iar la final îi voi face un cadou ? deosebit, unic!

Succes tuturor!”.

48244233_1942480182721190_1074674892760154112_n

SHOK.md


DEC 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...