[ X ]
FRESH
Olga Fedosenco – de Ziua Mondială a TELEVIZIUNII: „Îmi place enorm ...
Vera Terentiev, despre activitatea în TELEVIZIUNE: „Nu a fost nicio ...
Veste șoc la Hollywood! Divorțează după 21 de ani de căsnicie
Televiziunea I-A MARCAT VIAȚA! Margareta Răducanu: „Emoții zilnice, ...

O prezentatoare TV și-a anunțat PLECAREA DIN ȚARĂ: „Poate prima dată am să vând hotdog, dar am un scop final”

Prezentatoarea TV Adriana Bîtcă, actriță, care a interpretat rolul Jannei în emisiunea DoraShow de la Jurnal TV, a decis să plece din țară și să-și construiască un viitor mai bun peste hotare, informează SHOK.md.

Actrița, în cadrul emisiunii din 7 iulie curent, a dezvăluit că prima sa emisiunea a fost „oribilă” și a avut cele mai mari emoții din viața sa. „Janna mea e prima mea victorie în viață, primul meu succes. Janna sunt eu, e copilul din mine. Am făcut animație 5 ani de zile”, a precizat ea. Adriana a spus că s-au întâmplat mai multe lucruri care au făcut-o să plece. „Dar am încercat să fac tot ca să rămân aici”, a adăugat ea.

Prezentatoarea a mai spus că propunerea de a face parte din echipa DoraShow a venit când lucra la Teatrul Eugene Ionesco. „Mi se sugera doar să stau la teatru, dar eu am decis să mă concediez și să merg la risc”, a spus ea. Tânăra a mai spus că unul dintre motivele că pleacă este „sărăcia care te distruge”. „Eu merg să continui ce am făcut aici, nu merg în jos sau… poate prima dată am să vând hotdog, dar am un scop final”, a menționat Adriana, precizând că se gândește la viitorul copiilor ei.

De asemenea, ea a dezvăluit că a trecut și printr-o perioadă mai dramatică – s-a despărțit de iubit, după o relație de 4 ani și jumătate, dar și că ar fi vorba și de alte motive.

De menționat că, totodată, a fost anunțat faptul că emisiunea DoraShow ia o pauză de 2 luni, deoarece Jurnal TV e într-o situație critică.

SHOK.md


IUL 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...