[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...
Descoperire ȘOCANTĂ în timp ce câțiva tineri filmau un videoclip pe ...

O stewardesă a povestit despre PRIMUL SĂU ZBOR: „Am avut ratare de aterizare… Atât de tare m-am speriat!”

Mihaela Bălan este stewardesă și, zilele trecute, și-a amintit de primul său zbor în această calitate, dezvăluind toate emoțiile și situațiile dificile prin care a trecut, informează SHOK.md.

„Primul meu zbor ✈Sâmbătă seara mi-am setat alarma pentru următoarea zi la ora 3.30! La ora 3.25 am deschis brusc ochii și speriată am pus mâna pe telefon să văd dacă nu am adormit! în acea dimineață aveam niște emoții și fluturi în stomac inexplicabili! ?M-am machiat, mi-am aranjat părul și am îmbrăcat pentru prima dată integral uniforma de lucru! ? Când am ajuns în sala de briefing erau câteva echipaje și instructoarea mea de zbor mi-a prezentat echipajul cu care trebuia să efectuăm zborul! ✈ Am ajuns la avion și alături de instructoarea mea am verificat tot echipamentul și în câteva minute au venit și pasagerii! Nu-mi mai aduc aminte câți pasageri exact erau dar știu ca era aproape full + 14 INF ( copii pana la 2 ani care nu au loc aparte), și maxim pe acel avion era posibil sa avem 18 INF. Eu eram poziționată la ieșirile de urgență și mai avem sarcina să cuplez o parte din acești INF!

Eram tare debusolată și speriată, atâta lume într-un spațiu atat de mic și aveam impresia că toți știu că eu sunt la primul meu zbor! A trecut îmbarcarea cu bine și venea timpul demonstrației echipamentului de urgență (DEMO), Doamne ce emoții aveam și cum îmi tremurau genunchii! ? Și când credeam că emoțiile și stresul s-au terminat, s-a început deservirea PAX (pasageri) și în timpul deservirii s-a spart fundul unui pahar în mâna mea și m-am udat destul de tare! Am simțit cum m-am înroșit toată, iar instructoarea a râs ușor și mi-a oferit niște șervețele! ?

A venit timpul sa aterizăm, eram cuplați, trenele erau scoase și în 2 minute trebuia să fim pe pământ! Dar nu, cum să fie totul bine, ? am avut ratare de aterizare din cauza unui obstacol pe pistă! Atât de tare m-am speriat, deoarece aproape simțeam pământul și brusc motoarele încep să lucreze puternic și noi începem să urcăm în loc să aterizăm! Evident că fetele m-au liniștit și mi-au explicat ce s-a întâmplat și eu am răsuflat ușurată! ?

După zbor am mers acasă și am dormit până seara târziu, atât de obosită eram ?și când m-am trezit încercam să-mi amintesc și să-mi notez tot ce am făcut la cursă și să recapitulez totul! Primul zbor a fost stresant dar cu un farmec aparte!”, a povestit Mihaela, pe Instagram.

SHOK.md


IUL 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...