[ X ]
FRESH
Palatul Kensington a publicat felicitările de Crăciun. Kate și William ...
„Șlagărul Cântecului Popular”, la cea de-a doua ediție! DETALII!
„Vedetele Instagramului” își scot HAINELE ÎN VÂNZARE, în scop caritabil! ...
De un an jumătate PIESA așteaptă să fie lansată! Gloria Gorceag și ...

Obiceiul INEDIT al Vioricăi Caciuc: Am o "misiune internă"!

Viorica Caciuc, purtător de cuvânt al Agenției Moldsilva, își începe dimineața într-un mod oarecum obișnuit, însă ne-a povestit ceva care este, cu siguranță, o excepție și care îi face zilele mai frumoase.

“Nimic deosebit lucruri standarde matinale, doar că în fiecare dimineață pe la 7.30 înainte de ajunge la serviciu, am o „misiune internă” – pentru mine foarte importantă: salut două bătrânele care cerșesc lângă magazinul Franzeluta, de pe strada Armenească. A devenit o tradiție de ceva timp să le dau bani și în zile de sărbătoare sau week-end să cumpăr ceva de mâncare, să le dau și de pomană”, a povestit ea în cadrul proiectului SHOK.md.

Întâmplător, Viorica, a m asistat la discuție între bătrânele și a înțeles că, din cauza copiilor sunt în stradă. “Una dintre ele seamănă foarte mult cu bunica mea, pe care nu o mai am de jumătate de an. Ele mă cunosc deja și, când mă apropii, îmi zâmbesc și îmi mulțumesc în stilul lor sincer, adevărat și nevinovat. După asta am o zi mai împlinită sufletește indiferent de situații și oameni”, a adăugat responsabila de relații cu presa de la Moldsilva.

Ea a povestit și colegilor de serviciu despre obiceiul ei matinal, și cineva dintre colegi i-a spus că procedează la fel.

“Pe lume nimic nu-i întâmplător, toate sunt răsplătite, deși nu-i acesta scopul!”, a precizat Viorica.

SHOK.md


NOI 12, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...