[ X ]
FRESH
Ce stylish a fost prima-doamnă a Franţei la întâlnirea de la Palatul ...
Timpul de afară rezonează cu STAREA SA INTERIOARĂ! Prezentatoare TV: ...
Iată cele 9 FINALISTE ale concursului Miss Continental Moldova! FOTO//
Ce fiică frumoasă are Jennifer Lopez! Emma îi seamănă perfect mamei ...

Obiceiul INEDIT al Vioricăi Caciuc: Am o "misiune internă"!

Viorica Caciuc, purtător de cuvânt al Agenției Moldsilva, își începe dimineața într-un mod oarecum obișnuit, însă ne-a povestit ceva care este, cu siguranță, o excepție și care îi face zilele mai frumoase.

“Nimic deosebit lucruri standarde matinale, doar că în fiecare dimineață pe la 7.30 înainte de ajunge la serviciu, am o „misiune internă” – pentru mine foarte importantă: salut două bătrânele care cerșesc lângă magazinul Franzeluta, de pe strada Armenească. A devenit o tradiție de ceva timp să le dau bani și în zile de sărbătoare sau week-end să cumpăr ceva de mâncare, să le dau și de pomană”, a povestit ea în cadrul proiectului SHOK.md.

Întâmplător, Viorica, a m asistat la discuție între bătrânele și a înțeles că, din cauza copiilor sunt în stradă. “Una dintre ele seamănă foarte mult cu bunica mea, pe care nu o mai am de jumătate de an. Ele mă cunosc deja și, când mă apropii, îmi zâmbesc și îmi mulțumesc în stilul lor sincer, adevărat și nevinovat. După asta am o zi mai împlinită sufletește indiferent de situații și oameni”, a adăugat responsabila de relații cu presa de la Moldsilva.

Ea a povestit și colegilor de serviciu despre obiceiul ei matinal, și cineva dintre colegi i-a spus că procedează la fel.

“Pe lume nimic nu-i întâmplător, toate sunt răsplătite, deși nu-i acesta scopul!”, a precizat Viorica.

SHOK.md


NOI 12, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...