[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

Obișnuiește să facă ASTA! Gheorghe Cavcaliuc: „Atunci când merg în drum spre casă după o zi lungă de muncă sau când plec în deplasări…”

Marea pasiune a șefului adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, nu mai e un secret, mai cu seamă că el e cel care vorbește, ori de câte ori are ocazia, despre ceea ce îi place, adică despre poezii, informează SHOK.md.

În cadrul interviului acordat pentru Almanah Politic 2017, Cavcaliuc a spus că obișnuiește să scrie versuri atunci când este în drum spre o destinație.

„Chiar dacă am o agendă încărcată, iar volumul de lucru este epuizant şi nu-mi permite de cele mai dese ori să am timp liber pentru mine şi cei apropiaţi, găsesc totuşi măcar 5 minute pe zi, mai ales atunci când merg în drum spre casă după o zi lungă de muncă sau când plec în deplasări de serviciu, pentru a mă retrage şi a însăila nişte gânduri în versuri”, a declarat șeful adjunct al IGP.

Cavcaliuc a subliniat: „Poezia este locul unde îmi găsesc un refugiu şi evadez din realitate într-o lume a mea, o lume plină de amintiri frumoase şi emoţii pozitive”.

SHOK.md


FEB 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...