[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cleopatra Stratan și Edward Sanda UNUL lângă ALTUL!: In sfârșit inimile ...
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...

SURPRIZĂ pentru Olga Buzova, la Chișinău: „SELIK merge la Moscova cu mine!” VIDEO//

Cunoscuta prezentatoare TV și interpretă din Rusia, Olga Buzova, aflându-se la Chișinău, astăzi, a avut parte de o surpriză foarte plăcută din partea brandului autohton de nuci, semințe și fructe uscate – SELIK, informează SHOK.md.

Într-o postare pe Instagram, artista s-a declarat foarte fericită. „Chișinăul m-a bucurat ieri toată ziua și astăzi, în această zi posomorâtă mi-au adus o bucată de fericire  – multe fructe uscate, nuci din diferite țări exotice, adunate sub un brand moldovenesc. SELIK merge cu mine la Moscova! Vă las linkul ca să vedeți și voi despre ce e vorba”, a declarat Olga.

Lui Radu Salamalichi, directorul companiei, nu i-a fost ușor, dar, se pare că, zodia Taur îl caracterizează perfect. Grație caracteristicilor acesteia – încăpățânarea și perseverența, a obținut atenția renumitei interprete și prezentatoare Olga Buzova, iar cea din urmă nu a regretat întâlnirea.


SHOK.md precizează: SELIK este un brand nou pe piața autohtonă și include produse precum: nuci, alune, fructe uscate și semințe de calitate înaltă. Puteți găsi toată varietatea de produse în toate magazinele Linella din țară.

SHOK.md


MAI 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...