[ X ]
[ X ]
FRESH
TREBUIE SĂ ȘTII ASTA! Ce produse dezinfectante se vând în Moldova ...
Coronavirusul face ravagii la curtea Spaniei. Cine e prima victimă ...
Își ADORĂ PIESELE și a scris chiar și din răzbunare! Irina Rimes: ...
Valentina Naforniță, despre CEL MAI MARE PLUS al statului acasă: „Vorbesc ...

SURPRIZĂ pentru Olga Buzova, la Chișinău: „SELIK merge la Moscova cu mine!” VIDEO//

Cunoscuta prezentatoare TV și interpretă din Rusia, Olga Buzova, aflându-se la Chișinău, astăzi, a avut parte de o surpriză foarte plăcută din partea brandului autohton de nuci, semințe și fructe uscate – SELIK, informează SHOK.md.

Într-o postare pe Instagram, artista s-a declarat foarte fericită. „Chișinăul m-a bucurat ieri toată ziua și astăzi, în această zi posomorâtă mi-au adus o bucată de fericire  – multe fructe uscate, nuci din diferite țări exotice, adunate sub un brand moldovenesc. SELIK merge cu mine la Moscova! Vă las linkul ca să vedeți și voi despre ce e vorba”, a declarat Olga.

Lui Radu Salamalichi, directorul companiei, nu i-a fost ușor, dar, se pare că, zodia Taur îl caracterizează perfect. Grație caracteristicilor acesteia – încăpățânarea și perseverența, a obținut atenția renumitei interprete și prezentatoare Olga Buzova, iar cea din urmă nu a regretat întâlnirea.


SHOK.md precizează: SELIK este un brand nou pe piața autohtonă și include produse precum: nuci, alune, fructe uscate și semințe de calitate înaltă. Puteți găsi toată varietatea de produse în toate magazinele Linella din țară.

SHOK.md


MAI 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...