[ X ]
FRESH
O stewardesă a povestit despre PRIMUL SĂU ZBOR: „Am avut ratare de ...
Ex-Premierul Vlad Filat SCRIE MEMORII: „Vor fi interesante, cel puțin”
Cum poate fi cucerită Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. ...
Cum arată FIICA SA MAI MARE, care rar apare în public? Renato Usatîi: ...

Olga Manciu cere AJUTORUL internauților: „Ceva se întâmplă cu flăcăii mei de 6,5 ani. Răbdarea mea ajunge la apogeu”

Femeia de afaceri Olga Manciu este mama a trei băieți și, se pare că, trece printr-o perioadă grea la capitolul maternitate, or gemenii – Damian și Matei, și-au schimbat comportamentul, informează SHOK.md.

Olga cere ajutorul părinților, care o urmăresc și care au trecut prin așa ceva, să-i spună ce se întâmplă cu băieții ei de 6 ani și ceva.

„Dragi parinti, vreau sa va cer ajutor!  Ceva se intimpla cu flacaii mei de 6,5 ani. Am senzatia ca au un protest intern pe car ei il manifesta asupra exteriorului. Au devenit foarte indiferenti si uneori chiar agresivi! Am incercat sa discut cu ei sa inteleg ce ii deranjeaza si in ce este problema, dar fara rezultate. Am senzatia ca nu ma aud sau cel putin ignora totul. Si inca un mic detaliu dar foarte important este faptul ca Vlăduț care are 2,9 ani, repeta absolut tot dupa fratii lui mai mari. Rabdarea mea ajunge la apogeu, si eu inteleg ca poate ceva eu nu corect fac?! Sau poate asa e perioada de virsta, sau inca multe alte motive de care eu nu-mi dau seama?!”, a întrebat mămica, pe Instagram.

SHOK.md


MAR 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...