[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

Olga Manciu, despre BÂRFE: „Mi se întâmplă să aud niște lucruri despre mine, că rămân cu gura căscată. În ultima vreme tot mai des”

Femeia de afaceri, Olga Manciu, soția interpretului Alexandru Manciu, într-o postare pe Instagram, a deschis tema bârfelor și a recunoscut că i se întâmplă uneori să afle lucruri inventate și ireale despre și, mai mult decât atât, în ultima vreme se întâmplă mai des, informează SHOK.md.

„Bîrfele. Cine le inventeaza? Pentru ce ei fac asta? Și cît de des, o bîrfă este 100% adevar? Nu inteleg, cum un om poate fi atit de plictisit de viata lui, ca se baga in scenariul unei vieti straine! Cit timp liber trebuie sa ai ca sa inventezi tot felul de neadevaruri despre altcineva doar de dragul vorbelor?! Dar si mai mult nu ii inteleg pe acei ce dau crezare prostiilor inventate de cineva, fara a se asigura de dreptate. Fiecare om, ar fi trebuit sa isi exprime ferm propria parere, iar concluziile sa le faca doar din ceea ce sigur stie despre altcineva. Eu, de exemplu despre mine am auzit chestii pe care nu le-as face niciodata sau actiuni despre care nici eu singura nu stiam. Mi se intimpla sa aud niste lucruri despre mine, ca ramîn cu gura cascata. Aberatii care nu au nici 1% de adevar. Si cind te abordeaza cineva cu fraza: “Cum tu asa ai putut face?” sau “Nu ma asteptam ca tu poti asa.” dar cind afli ce s-a inventat despre persoana ta, si omul inca si-a facut concluzii gresite si culmea prostiei, a crezut in tot…gata, la revedere! Ultima perioada tot mai des ma ciocnesc cu astfel de situatii, multi “prieteni” au disparut fiind influentati de prostia altora, gura oamenilor devine tot mai murdara iar imaginatia tot mai dezvoltata! Intrebare mea este: VOUA CHIAR VII ASA DE PLICTISITOR SA TRAITI, CA INVENTATI TOT FELUL DE POVEȘTI? ??♀️ Niciodata, nu am fost influentata de parerea altora. Cite ori m-am ciocnit cu faptul ca incep sa comunic cu cineva, si toata lumea considera ca daca o sa imi spuna tot felul de murdarii (de care nici macar ei nu sint siguri fiindca au auzit de la altcineva) ca eu voi stopa orice comunicare cu persoana respectiva. Deci NU, fiindca fac concluzii doar din fapte reale si doar din situatii pe care le vad cu propriii mei ochi! Dar e atit de murdar sa “infloresti” lucrurile asa cum iti place tie, si sa le interpretezi asa cum iti convine doar tie. Cite vieti au fost destramate din cauza gurilor grețoase si imaginatiilor împuțite! Cautati-va de nasul vostru, si nu judecati pe cineva din prisma altora. Creati-va relatiile cu oamenii, bazîndu-va doar pe experienta proprie!”, a scris ea.

Femeia de afaceri a mai spus că, dacă ați avut o experiență mai neplăcută cu cineva, nu înseamnă că și alții o vor avea. „Daca nu ati gasit un numitor comun cu cineva, nu inseamna ca altii nu il vor gasi. Situatii se intimpla diferite in viata. Dar toate sunt individuale. Bîrfele pot distruge vieti. Pot transforma sufletele luminoase, in altele negre si reci. Nu uitati ca o singura data traim. Nu trebuie sa ne irosim viata pe rautate si murdarie. Aveti parerea voastra! Nu varsati venin in univers, fiindca el exact cu aceasta o sa va rasplateasca. Zimbiti sincer, iubiti cu sufletul si multumiti zilnic oamenilor care sunt in viata voastra (macar in gînd)!”, a conchis Olga.

SHOK.md


SEP 27, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...