[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Moore: "Am făcut sex în trei şi îmi pare rău!"
SE ÎMPACĂ viața profesională cu cea personală? Vera Năstăsiu: Nu prea. ...
Are 4 copii ȘI MAI VREA! Ilie Maxian: „Îmi mai doresc o fetiță”
A spus CÂTE MII DE EURO costă rochia ei de mireasă! Tany Vander: „E ...

Olga Manciu organizează un târg de CARITATE pentru FIUL EI: „Damian poate vedea, din nou, cu doi ochi, dar avem nevoie de 2000 de euro, pe care nu îi avem”

Femeia de afaceri Olga Manciu, soția interpretului Alexandru Manciu, a anunțat că organizează, duminică, 10 februarie, un târg de caritate pentru fiul ei, Damian, care riscă să nu mai poată vedea cu un ochi.

Olga a povestit în detalii ce a pățit Damian și care e tratamentul necesar. Cuplul Manciu are nevoie de 2000 de euro pentru ca băiatul să aibă un ochi sănătos din nou.

„Toata ziua incerc sa imi string gindurile si sa scriu aceasta postare. Va fi lunga si poate plictisitoare, dar vreau sa-mi pun gindurile pe foaie si sa va povestesc totul. ❤??

In vara anului 2018, Damian a primit o trauma foarte serioasa la ochi. A fost nevoie de interventie chirurgicala urgenta. Ochiul a fost strins din bucati, in sensul direct al cuvintului. Au urmat trei saptamiini in spital. Trei saptamiini in care am trait tot spectrul de emotii, una mai dureroasa ca alta. Intr-un final, Damian mi-a dovedit ca este mai puternic decit eu mi-am fi putut imagina. In momentul cind ne-au externat din spital, medicii ne-au prevenit ca asta nu e tot si ca probabil copilul nostru va pierde vederea, pentru ca practic nimeni dupa astfel de traume si interventii nu ramine cu ochiul sanatos. A trecut timp…mai exact 6 luni. Noi am inceput etapa a doua de incercari. Dupa o serie de examinari, concluzia medicilor a fost urmatoarea: Damian nu vede cu acest ochi, decit doar 0,01% plus muschiul ochiului bolnav a adormit. Dupa ce ne-a consultat chirurgul, am primit o veste frumoasa, si anume cea ca ochiul poate fi vindecat. Pentru aceasta este nevoie de un cristalin nou al ochiului care se face doar la comanda, dar nu la noi in tara. Cu ajutorul acestui cristalin, care i se va incorpora prin interventie chirurgicala, copilul are sansa sa vada lumea cu doi ochi. Dupa aceasta operatie, vor urma luni in care ne vom invata din nou sa vedem cu doi ochi, si inca citeva operatii de restabilire estetica. Deci va mai fi mult de lucru, insa conteaza faptul ca el va vedea. Doar ca aceasta sansa costa banii, pe care noi la moment nu ii avem. Dar mai exact 2000€. Si atunci am decis, ca voi face ce pot ca sa il ajutam. Din acest motiv, pe 10 februarie, de la orele 12:00-18:00 , in incinta localului @BackstageMusicHall va fi organizat un Târg de Caritate “See the World”, cu ajutorul caruia vom incerca sa colectam bani. DAR VREAU SA MENTIONEZ UN LUCRU FOARTE IMPORTANT: BANI NOI NU AM CERUT DE LA NIMENI.

La tirg vor fi de toate, la preturi accesibile. In cazul in care se vor colecta mai multi bani decit avem noi nevoie, suma ramasa se va dona altor copilasi cu probleme la ochisori.

Toata informatia despre participarea la tirg o puteti primi de la mine in privat! Noi, din partea intregii familii va multumim din adincul sufletului pentru sustinere si speram sa va vedem duminica. Imi doresc cu toata inima, ca toti copilasii lumii sa fie sanatosi!”, a scris Olga, pe Instagram.

SHOK.md


FEB 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...